Hdmi Portti Ei Toimi

Kysy lisää ylläpidolta. Tämä edellyttää, että HDMI-portti todella toimii — jos se ei toimi, sinun on suoritettava vianmääritys. Alle Virkistystaajuusvalitse oikea virkistystaajuus näytöllesi. Napsauta seuraavaksi näytönohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Update driver. Kummallakin liitännällä on kolme alityyppiä.

11 korjausta, kun HDMI-portti ei toimi Windows 10: ssä

Vaikka se on kaukana, on mahdollista, että järjestelmätiedostojen vioittuminen saattaa häiritä GPU: n toimintaa. Jotenkin hdmi porttiin kytketty kaapeli, poistaa myös dp portin ja kumpikaan ei saa singnaalia. Suorita OEM-päivitysapuohjelma, niin näet todennäköisesti päivityksiä, joita Hdmi portti ei toimi 11 ei löytänyt. Valitse yläreunasta näyttö, jonka virkistystaajuutta haluat muuttaa. Omassa tietokoneessasi ja kodin viihdejärjestelmässäsi saattaa olla eri tyyppiset liittimet. DVI-standardi on laajasti hyväksytty tietokoneteollisuudessa sekä pöytätietokone- että näyttökäytössä.

hdmi portti ei toimi

Ääntä ei toisteta HDMI: n kautta

Joissakin tietokoneissa on integroitu näytönohjain, joka sisältää HDMI-portin, joka on kytketty emolevyyn. Saatat saada tyhjän näytön ulkoiseen näyttöön — tämä voi johtua a resolution tai a no signal virhe. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella näytönohjainta Device Manager ja valitse Update Driver. Täytyy jatkaa tutkimista, kunhan työt sallivat.. Kommentoi aloitusta K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Seksuaalinen tai väkivaltainen sisältö.

lenovo legion 2 pro 5g

hdmi ei toimi – Laitteet – Suomi24 Keskustelut

Tietoja Philipsistä. Kaikki ajurit poistettu ja asennettu uudestaan, sekä lenovon, että valmistajan sivuilta, ei auta. Digital Visual Interface DVI on vanhempi yhteystyyppi, jonka avulla äänentoistolaite, kuten tietokone, kytketään LCD-näyttöön tai digitaaliseen televisioon. Toivottavasti se korjaa ongelman. Ennen kuin joudut paniikkiin, kokeile yhtä yksinkertaisimmista Windows n HDMI-ongelmien vianmääritysvaiheista — irrota kaapeli ja liitä se uudelleen.

HDMI ei toimi Windows ssä? 11 Korjaukset –

Recent Posts. Tämä edellyttää, että HDMI-portti todella toimii — jos se ei toimi, sinun on suoritettava vianmääritys. Tarkista siis, voivatko kaikki laitteistot toimia oikein, ennen kuin siirryt muihin menetelmiin. Varmista televisioon liitettyjen laitteiden määritysten mukaan, että asetukset on määritetty oikein. Kirjaudu sisään, jos haluat jatkaa Kirjaudu. Ongelmasta riippumatta, korjaukset ovat yleensä samat.