Hella Xenon Lisävalot

Varaumpio Hella Luminator Compact Xenon-lisävaloon. Jumbo-sarja hella xenon lisävalot huomiota suorakulmaisella, vain hieman pyöristetyllä mustalla muodollaan. Hella Rallye kaukovalo, kirkas lasi, musta koppa. Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Erityisesti nykyaikaisten ajoneuvojen muotoiluun sovitetut HELLA- lisävalot Comet FFja ovat ihanteellinen valoratkaisu kaikille, jotka arvostavat hyvän näkyvyyden lisäksi hyvää optiikkaa ja yksilöllistä tyyliä — myös maastossa. Tuote väliaikaisesti loppu.

HELLA-LISÄVALOT HALVALLA

Tukeva sinkkivalukoppa korkealaatuisella hella xenon lisävalot. Takaisin ylös. Comet FF -mallissa on nyt myös ksenon-kaukovalo, kirkas, rihloittamaton lasi ja FF-heijastaja Ominaisuudet: Käyttöjännite Vapaavirtaussuodattimet, tarvikkeet. FF free form tarkoittaa vapaamuotoista heijastintekniikkaa ja on ylivertainen valotekniikka, sillä pienelläkin heijastinpinnalla saadaan hyvä valoteho. Töihin Lumiselle. Hella FF sumu- tai kaukovalosarja.

hella xenon lisävalot

Lisävalo Hella Rallye 3003 – Pyöreä / 23 cm

Kirkas, suora lasi. Hella R kaukovalo, kirkas lasi, LED-riviparkilla. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo asentaa. Tuotenimi: Hella Rallye kirk. Jalosteet lähetetään arkipäivässä.

la nuite de lhomme

HELLA-LISÄVALOT HALVALLA –

HELLA-lisävalot — intohimoisen voimakasta valoa Kun liikkuu tuttujen reittien ulkopuolella, täytyy varautua äärimmäisiin tilanteisiin. Tuotekoodi: 1FB Polttimo: H3 Halogeeni Käyttöjännite: 12V. Heti varastosta verkkokauppa. Pikatoimitus omasta varastosta elektroninen kauppa.

Lisävalot –

Laadukkaat lasi- ja muoviosat takaavat pitkän käyttöiän ja mitä parhaan näkyvyyden kelistä riippumatta. Lisävalopaketit, merkkikohtaiset. Hella valaisimet ja valaisintarvikkeet HELLA on yksi maailman suurimpia moottoriajoneuvojen näkyvä valo-osien, lisävalojen ja lisävarusteiden valmistajia. Tuotekoodi: 1GJ Comet FF -mallissa on nyt myös ksenon-kaukovalo, kirkas, rihloittamaton lasi ja FF-heijastaja Ominaisuudet: Käyttöjännite