Helly Hansen Valkoinen Kuoritakki

Takeista löytyvät tehokkaat heijastinpinnat varmistavat takin kantajalle maksimaalisen näkyvyyden haastavammassakin säässä ja hämärissäkin olosuhteissa. Helly Hansen Bouvet Down Parka, naisten untuvaparka. Helly Hansen Juell Jacket, naisten kuoritakki. Tuoteryhmässä on 68 tuotetta. Helly Hansenilta löytyy esimerkiksi erityisesti veneilyyn suunniteltuja ulkoilutakkeja, jotka käyvät erinomaisesti myös suojaavasta kuoritakista.

Helly Hansen takit

Väri Väri Tyhjennä 0. Osta Helly Hansenin ulkoilu- ja vapaa-ajantakit kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Helly Hansen Hupulliset takit. Intersportin valikoimasta löydät runsaasti erilaisia Helly Hansen takkeja naisille, miehille ja lapsille. Helly Hansen.

helly hansen valkoinen kuoritakki

Asiakaspalvelu

Lisäksi löydät laadukkaat ja tehokkaasti lämpöä eristävät Helly Hansen-fleecetakit miehille ja naisille, hupparit, kevytvanutakit, toppatakit ja laskettelutakit. The North Face. Näytä enemmän. Helmat, hihansuut ja hupun saa tarvittaessa kiristettyä tehokkaasti pitäen tuulen loitolla ja ulkoilijan lämpimänä. Tyylikkään ja sporttisen ulkoiluasusi kruunaat Helly Hansen -logolla varustetulla minimalistisella lippiksellä, kevyellä pipolla, talvista skandihenkeä huokuvalla tupsupipolla tai lämmittävällä pannalla. Osta Helly Hansenin ulkoilu- ja vapaa-ajantakit kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus.

booking ruka

Helly Hansen takki netistä – Helly Hansen takit | Budget Sport

Artikkelit: Kunnon tehoulkoiluun perheen kanssa soveltuu mainiosti erittäin tekninen ja laadukas Helly Hansen -lastentakki, joka on sekä veden- että tuulenpitävä. Budget Sportista saat edullisesti tekniset Helly Hansen ulkoilutakit, ulkoiluhousut tai koko ulkoilupukukokonaisuudet. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun! Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista.

Naisten Helly Hansen Takit | Trendit |

Naisten Punaiset Helly Hansen Takit talvikaudelle. The North Face. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet ulkoiluun — katso ulkoiluhousut , aluskerrastot ja ulkoilukengät. Seuraa meitä. Helly Hansen Hupulliset takit. Ne eivät kuulu ainoastaan luokkansa suosituimpiin tuotteisiin, vaan myös täyttävät joukon tiimimme asettamia ja säännöllisesti tarkastamia laatukriteereitä.