Hifi Bluetooth Kuulokkeet

Loistava äänenlaatu ja häiriötön kuunteluelämys. SRx tarjoaa hintaluokassaan todellista kuuntelunautintoa kevyen- sekä joustavan rakenteensa ansiosta. Denon AH-GC30 vastamelukuuloke. Uusittu äärimmäisen mukava pääpanta ja hifi bluetooth kuulokkeet ohuemmat korvakupit sekä uudet epäsymmetriset korvatyynyt. Meze 99 Classic s tarjoaa täydellisen luonnollista ääntä jopa kaikkein vaativimmille musiikin ystäville. Kertoen tarinaa ajattomasta muotoilusta ja luonnollisesta äänestä, 12 Classics V2 tuo esiin edeltäjänsä parhaat piirteet, mutta ehostaa niitä uusilla, maanläheisillä väreillä ja käytännöllisellä, mutta rohkealla otteella. Elektroninen posti asiakaspalvelu audiokauppa.

Bluetooth-kuulokkeet

Hifiman UltraPads V2. Vastamelukuulokkeet ovat paljon matkustavan ykkösvalinta. Demopoistot Vaihtolaitteet. Chord Shawline ShawCan kuulokekaapeli. The Ones studiomonitorit. Meze Audio 99 NEO kuulokkeet.

hifi bluetooth kuulokkeet

Tuoteryhmät…

Hifiman HE V2 kuulokekaapeli. SRx tarjoaa hintaluokassaan todellista kuuntelunautintoa kevyen- sekä joustavan rakenteensa ansiosta. Stax SRS. Liittimet ja adapterit. Violectric Chronos. Pähkinäpuiset kupit, pehmeät korvatyynyt ja teräksinen päänauha tekevät 99 Classics -mallista enemmänkin perintökalleuden kuin vain kuulokkeet.

iittala taika kulho prisma

Langattomat kuulokkeet –

Hifiman Susvara kuulokkeet. In ear monitorointi. Stax SREs kuulokejatkojohto 2,5m. Hifiman HEse langallinen kuuloke. Kitaranhoito ja työkalut. Langalliset ja langattomat eri hintaluokissa.

Kuulokkeet — HifiStudio

Oma tili. Meze Audio Empyrean 4. Näytä yhdellä sivulla. Meze Audio Empyrean-kuulokkeeseen tarkoitettu 4. Focal Stellia kuuloke, suljettu. Aktiiviset PA-Kaiuttimet. Grado SR80x on kevytrakenteinen ja helppokuormainen.