Hiustenhoitoaine Miehille

Hiero hoito hiuksiin ja anna sen vaikuttaa 5—10 minuuttia. Tässä on yksinkertainen ja tiivis tietopaketti kaikesta siitä, mitä sinun on hyvä tietää hiustenhoidosta. Setti sisältää muotoiluvoiteen, shampoon, hoitoaineen ja parranajogeelin. Verkkokauppamme useat shampoot on suunniteltu erityisesti hiustenhoitoaine miehille hiuksille ja päänahalle. Tehokkaasti kosteuttava shampoo on hyvä kuiville hiuksille mutta rasvoittuvalle liikaa.

Hoitoaineet

Nioxin Scalp Therapy Revitalising Conditioner System 6 Hoitoaine reilusti ohentuneille, kemiallisesti käsitellyille, vaalennetuille tai hiustenhoitoaine miehille hiuksille. Kokeile hiuksiin jätettäviä tuotteita. Tässä on yksinkertainen ja tiivis tietopaketti kaikesta siitä, mitä sinun on hyvä tietää hiustenhoidosta. Hae ryhmästä:. Dove Men Shampoo ml Thickening.

hiustenhoitoaine miehille

Tilaa GROOMin uutiskirje

Lue ehdot. Paraskaan tuote ei auta, jos sen huuhtelee heti pois. Hanki shampoo tarpeesi mukaan Mietitkö, että miten saisit ohuet hiukset paksummiksi? Reuzel Hoitoaine Daily S 2 reviews. Siirry maksamaan Uusi varaus.

helly hansen softshell housut

Tuuheat hiukset miehellä | Yliopiston Apteekki | Yliopiston Apteekki

Katso tuote. Joillekuille riittää kerta viikossa, toiset pesevät päivittäin. Jos toivot hiuksiisi runsautta, valitse tyvikohottajavolyymia antava muotovaahto tai volyymisuihke. Muotoiluainejämät liiskaavat tukan hiustenhoitoaine miehille pitkää. JavaScript seems to be disabled in your browser. Kosteuttava all-in-one shampoo, joka sopii täydellisesti hiusten ja vartalon pesuun sekä parranajoon.

Miesten hiustenhoitotuotteet netistä | Stockmann

Tarjolla on myös yhdistettyjä tuotteita, joka toimivat sekä suihkusaippuana että shampoona. Huuhtele sitten huolellisesti. Jos tukka valuu, lentää tai kääntyilee itsepäisesti, käytä pitoa antavia muotoilutuotteita. Keune Essential Shampoo for Men 50ml Tämä shampoo on niin hellävarainen, että voit käyttää sitä joka päivä. Nõberu of Sweden Daily Treatment Conditioner Sandalwood Hellävarainen, kosteuttava hoitoaine urbaaneille herrasmiehille päivittäiseen käyttöön. Uppercut Hoitoaine Deluxe 5 reviews.