Holkkipihdit Knipex

Kategoriat ja tuotemerkit. Käyttäjätunnus on verkkokauppaan tai kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Twin-johdinpääteholkkien puristus mahdollinen 2 x 6 mm² asti. Moottorikelkkailu Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet Moottorikelkkahanskat Moottorikelkan ajolasit Kypärähuput ja kaulasuojat Moottorikelkkatarvikkeet Moottorikelkkakengät Moottorikelkkakypärät Moottorikelkkasuojavarusteet Moottorikelkkaöljyt Moottorikelkan suojapeitteet Moottorikelkan siirtosarjat ja nostimet Katso kaikki. Rajaa Rajaa Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Holkkipihdit knipex tulevat sinkkifosfatoidut pakat: Eristetyt kaapelikengät ja liitosholkit, 0,5—6 mm² Eristämättömät kaapelikengät ja liitosholkit, 0,5—10 mm² Päätyholkit 0,5—4 mm² Holkkipihdit knipex 6—16 mm². Jalosteet Näytä kaikki jalosteet.

Kaapelikenkäpihdit ja puristustyökalut

Varastossa Tyhjennä. Puristuspihdit Knipex Western-pistokkeelle Muuttumaton korkea puristuslaatu tarkkuusosien ja pakkolukituksen ansiosta avattava. Tarkoititko näitä? Tilaa uutiskirje. Tuotemerkki Tyhjennä. Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat Puh.

holkkipihdit knipex

Tuotemerkki

Voisit tykätä myös näistä:. Maalaustarvikkeet 43 kpl. Bahco A koaksiaalikaapelin kuorintatyökalu Erikoisluokan kromivanadiinisähköteräs, öljykarkaistu. Merkittyjen puolipyöreiden profiilien puristamiseen holkin ja johtimen varmaan liitäntään. Laatoitus-, muurarintyökalut 70 kpl. Pääteholkkilajitelma Knipex eristetyillä holkeilla Kätevä, läpinäkyvä sirotinpurkki.

1 5l juomapullo

Kaapelikenkäpihdit ja puristustyökalut | Ahlsell

Nelikantapuristus optimaalisiin kontaktipintoihin kiinnitysliitännässä. Suomi 1 kpl. Uudet tuotteet Näytä lisää Näytä vähemmän. Ahlsell Jalosteet Holkkipihdit knipex ja työkalut Käsityökalut Pihdit. Ruuvattu nivel, korkea stabiilisuus ja tasainen käynti. JavaScriptin on oltava käytössä selaimellasi, jotta sivuto toimii oikein. Koti Sauna Kylmälaukut ja coolerit Hyttys- ja tuholaistorjunta Siivous ja pyykinpesu Turvallisuus Lamput ja loisteputket Lyhdyt, kynttilät ja tulentekovälineet Holkkipihdit knipex, ulkovalosarjat Sisävalosarjat Lemmikkitarvikkeet Ruokatavarat Katso kaikki.

Kaapelikenkäpihdit Knipex |

Muuttumaton korkea puristuslaatu pakkolukituksen ansiosta avattava. Hinta Hinta. Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa. Kahvat luisumista estävillä muovikuorilla. Voisit tykätä myös näistä:. Käännettävä kansi aukolla, josta yksittäiset johdinpääteholkit voidaan ottaa pois. Tuotelista – PDF.