Honda Cb 600 2008

Hyväksy kaikki. Pyörä oli alusta alkaen tunnettu ketteryydestä ja helposta käsiteltävyydestä ja pyörämalli olikin erittäin suosittu mm. Honda iski kultasuoneen, kun vuonna esiteltiin mm. Usein kysyttyä Lähin jälleenmyyjäsi. Takana oli yksi iskunvaimennin, edessä teleskooppi, joka muuttui face-liftissä USD-tyyppiseksi. Honda sai myös pidettyä painon kurissa, eikä ”iso” Hornet painanut kuin 18 kiloa enemmän kuin vastaava kuutioinen malli, joten Hornetin hyvänä tunnettu ketteryys ja helppo käsiteltävyys säilyi myös isomman moottorin yhteydessä. Viimeistely Horneteissa oli ollut aina hyvällä tasolla ja luotettavuuden osoituksena Suomessa pyörään sai honda cb 600 2008 vuoden takuun.

Honda CB Hornet

Perustaltaan ja teknisesti honda cb 600 2008 kuitenkin säilyi melko muuttumattomina tuotannon alusta vuoteen asti. Lopulta Hornet-nimestä luovuttiin ja edeltäjäänsä muistuttava, mutta täysin uusi seuraaja CBF esiteltiin mallivuodeksi Rungoltaan pyörä perustui pienemmän mallin konstruktioon, mutta esim. Vaikka pyörä pysyi liki kymmenen vuoden ajan ulkoisesti hyvin samannäköisenä, yhdennäköisyydestä huolimatta esim. Syksyllä paljastettiin mallivuodeksi täysin uusi CBF Hornet. Vuosituhannen alussa saatavilla oli myös paremmin matka-ajoon soveltuva ns.

honda cb 600 2008

CB 600 F HORNET 2007-2013, 600 cc, HONDA, ARROW pakoputkistot -tarvikkeet

Valmistajan tyyppikoodi uudelle pyörälle oli PC Suomeen kuutioista mallia ei koskaan virallisesti tuotu. Pyörään on ollut saatavilla myös erilaisia kuristussarjoja, joilla kuutioisen Hornetin tehot on saatu mahtumaan alempiin ajokorttiluokkiin. Uusien materiaalien myötä pyörä oli aiempaa mallia hieman kevyempi. Myös takahaarukassa siirryttiin teräksestä alumiiniin ja pakoputkisto siirtyi ylhäältä satulan tienoilta alas pyörän alle paremman painopisteen luomiseksi. Ulkoasu muuttui nykyaikaisemmaksi, entistä urheilullisemmaksi ja mm.

lasten joulukalenteri

cc – Manuaalit ja huoltokortit – Honda Moottoripyörät

CBF Hornet 02 huoltokortti. Suunnittelun massakeskipiste oli kaupunkikäytössä, mutta se sai ajan myötä hyvän maineen monipuolisena yleismoottoripyöränä hyvinkin vaihtelevassa käytössä. CBRF huoltokortti. Hylkää Evästeasetukset. Japanissa moottoripyörien vakuutusmaksut etenkin suuremmissa kuutiotilavuuksissa olivat tuolloin erittäin korkeat ja markkinoilla oli kysyntää pienemmille kuutiotilavuuksille.

Honda CB Hornet – Wikipedia

Myös moottoria ja pakoputkistoa hienosäädettiin ja suoritusteho nousi ajan myötä 94 hevosvoimasta 97 hevosvoimaan face-liftien yhteydessä. Site by Avenis Oy. Syksyllä paljastettiin mallivuodeksi täysin uusi CBF Hornet. Lisäksi nokkien ajoitus oli eri -ja ruiskurungot hieman pienemmät kuin CBRrr:ssä. Eurooppalaisten motoristien suosiossa olevaan keskiluokkaan kuutioinen versio. Rungoltaan pyörä perustui pienemmän mallin konstruktioon, mutta esim. Kone oli korkeilla kierroksilla hyvinkin terhakka, mutta alavääntö jäi ohueksi.