Honor 20 Lite Lasin Vaihto

Laita pöydälle esimerkiksi Post-it lappuja, joihin merkkaan aina mikä ruuvi on kyseessä. Tuotteillamme on 60 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Kirjausjärjestelmämme takaa, että mobiiliystäväsi saapuu luotettavasti perille myös pakettina. Haluaisin työkalusarjan mukaan veloituksetta 0. Katso videolta, missä sormenjälkitunnistin sijaitsee.

Honor lasin vaihtaminen

Asennuksen aikana on myös varottava puhkaisemasta akkua. Palautuslähetys on tehtävä viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua yhteydenotostasi asiakaspalveluun. Lempäälä Ideapark Ideaparkinkatu 4 Lempäälä. Toimitusehdot Maksutavat Suojakalvotukku. Näytön vaihto on pikkutarkkaa puuhaa, mutta kärsivällisyydellä ja ohjeita tarkasti seuraamalla onnistut varmasti!

honor 20 lite lasin vaihto

Huawei Honor 20 Lite näytön korjaus *

Koska värit toistuvat kaikilla näytöillä hieman erilaisina, niin valitettavasti emme voi taata sataprosenttista vastaavuutta tuotekuvien ja fyysisten tuotteiden välillä. Ostoskori sulje. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa World Wide Web. Tilauksen jälkeen saat kuitin tilauksesta ja maksusta sähköpostiisi, ja voit ladata sen myös tilausseurannastamme. Esimerkiksi panssarilasien kuvat ovat viitteellisiä.

block valaisin led lamppu

Huawei Honor 20 Lite huolto ja korjaus Suomessa – iHelp huoltopalvelut

Panssarilasi antaa hyvän suojan rakkaalle puhelimellesi, se on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Valitettavasti et voi kuitenkaan määritellä lahjakortilta vähennettävää summaa, vaan järjestelmä vähentää lahjakortilta automaattisesti tilauksen loppusumman. Rauma Karjalankatu 5 Rauma. Tampere Lielahti Harjuntausta 7 Tampere. Koska värit toistuvat kaikilla näytöillä hieman erilaisina, niin valitettavasti emme voi taata sataprosenttista vastaavuutta tuotekuvien ja fyysisten tuotteiden välillä.

Honor 20 Lite huolto Espoo | Näytön vaihtaminen € |

Jos liima tuntuu irroittaessa tiukalta, koita lämmittää näyttöä enemmän. Annamme Huawei näytön korjaukselle 2 vuoden takuun. Tilauksen jälkeen saat kuitin tilauksesta ja maksusta sähköpostiisi, ja voit ladata sen myös tilausseurannastamme. Imatra Tietäjänkatu 2 Imatra. Kuopio Matkus Matkuksentie 60 Kuopio. Postihuolto päivässä Huoltotyöllä on 24kk takuu Huolto paikan päällä 2 tunnissa. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonum-myymälässä.