Hotelli Arthur Helsinki

Two Bedroom Apartment in Helsinki, Maistraatinkatu 7. Kuinka kaukana Hotel Arthur on kohteen Helsinki keskustasta? Hotellin sijainti on erinomainen ja huone oli siisti ja hyväkuntoinen. Hotel Rivoli Jardin. Hotellin Hotel Arthur etäisyys on 84,5 km kentältä Tallinna Ulemiste. Näytetään osumat 1 — Toiminnalliset Toiminnalliset Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai hotelli arthur helsinki viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.

Hotellit Helsinki – Kodikas Hotel Arthur Helsingin keskustassa

Hotel Kämp 9. Aamupala oli maistuva ja viikonloppumme kaikin puolin onnistunut. Valila Näytä lisää. Perustajamme Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Kaisa Suomi.

hotelli arthur helsinki

Mitä asiakkaamme sanovat

Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Lauantaisin kokouspaketti minimissään 20 hengelle. Vastattu KAYAK etsii kohteesta Helsinki kaikki hotellin Hotel Arthur saatavilla olevat huoneiden hinta verkosta ja antaa sinun vertailla niitä löytääkseen parhaan hinnan. Perustajamme Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Miten olisi tutustuminen Suomenlinnan historiaan tai Amos Rexin kesän näyttelyihin? Ajoaika voi vaihdella vuorokaudenajan ja liikenteen mukaan.

kiveniskemä tuulilasissa korjaus

Hotellit Helsinki – Hotel Arthur Helsingin keskustassa

Mitä se maksaa vai kuuluuko huoneen hintaan? Makuuhuone Vaatekaappi tai pukeutumistila. Maksu suoritetaan saapuessa maksukortilla paikan päällä. Ilmainen WiFi-internetyhteys. Syötä PIN-koodisi. Loistava sijainti, kadunpuoleisen huoneen katuliikenteen äänet häiritsivät toista meistä, mutta itseppä olimme siltä puolelta lahuonetta toivoneet.

Hotel Arthur Helsinki – Discovering Finland

Hotellissa on tarjolla runsas buffetaamiainen. Näet hinta syöttämällä haluamasi päivämäärät. Kritiikit: Hotel Arthur. Hei, onko kesykoira tervetullut vieras hotelliinne? Tällä hetkellä v. Myös käytävältä kuului ohikulkevien ihmisten ääniä.