Hotelli Marriott Tampere Ravintola

Courtyard on osa Marriott Bonvoy -kanta-asiakasohjelmaa, jolla on globaalisti miljoonaa jäsentä. Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Courtyard on dynaaminen, modernius hotelli, joka teknologiaa, tyyliä ja mukavuutta yhdistäen auttaa vieraitaan hyödyntämään aikansa mahdollisimman hyvin. Ruoka Viini Food Wine. Panostamme laatuun kaikessa, niin raaka-aineissa kuin palvelussa.

Kitchen & Bar at Courtyard

Hotelli on Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -brändin hotelli sekä globaalin Marriott-hotelliketjun ensimmäinen täysin uusi hotellirakennus Suomessa. Samankaltaisia ravintoloita. Tilan laidalle sijoitetut istuskeluryhmät kutsuvat rentoon seurusteluun lasillisen äärellä. Talon falafel, paahdettuja kikherneitä, salaattia, marinoitua kurkkua, punasipulia, kirsikkatomaattia, paahdettua pähkinää ja tahinikastiketta VE,G. Paistettua lohta, marinoitua rapua, salaattia, punasipulia, marinoitua kurkkua, kirsikkatomaattia, paahdettua pähkinää ja minttu-inkiväärijogurttia L,G.

hotelli marriott tampere ravintola

Lounasravintoloita lähistöllä

Courtyard by Marriott Osa Marriottin Classic Select -brändiä Keskihintainen hotelliketju, suunnattu liikematkustajille ja perheille. Myös varaustilanne on positiivinen, ja eritoten ryhmävarauksia tehdään vauhdilla. Vegaaninen burgerpihvi, Royal Bakeryn briossisämpylä, vegaanijuustoa, salaattia, tuoretta tomaattia, suolakurkkua, dijon aiolia ja mausteista ketsuppia M. Marriottille Tampereen sijainti on erinomainen: kaupunkiin on sujuvat ja nopeat yhteydet eri puolilta Suomea ja maailmaa. Courtyard on vuotias hotellibrändi, jonka ytimessä on luoda inspiroiva hotelliympäristö sekä korkeatasoinen palvelukokemus. Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Hotellin ja Tampere-talon yhdyskäytävä vie vierailijat suoraan kongressi- ja kulttuurikeskuksen sisäänkäynnille.

cable hdmi 4m darty

Kitchen & Bar at Courtyard

Varaa pöytä. Katso lisää ravintoloita. Finnish beef sirloin g, fries, seasonal vegetables, garlic and herb butter L,G. Finnish burger patty g, cheddar, bacon, dijon aioli, tomato, salad, pickles and spicey ketchup L. Sinulla on jo 1 pistettä? Yhdyskäytäväämme pitkin pääsee kenkiä kastelematta Tampere-taloon! Suomen ensimmäisen Courtyard by Marriott -hotellin avajaiskuukausi oli menestys

Lounas Kitchen & Bar at Courtyard, Tampere

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan! Courtyard by Marriott Tampere City kutsuu sinut hotellin avajaispäivänä järjestettävään mediatilaisuuteen tiistaina 7. Sen bruttopinta-ala on yli 8 neliötä. Courtyard on osa Marriott Bonvoy -kanta-asiakasohjelmaa, jolla on globaalisti miljoonaa jäsentä. Rautatieasemalle kävelee noin kymmenessä minuutissa. Kuulostaako ruoka houkuttelevalta?