Hp Pavilion 15 1660 Ti

Otimme selvää houkuttelevan hintaisen pelikannettavan vahvuuksista ja heikkouksista io-techin läppäritesteistä tutuilla metodeilla ja vertailukohtina testeissä olivat aiemmin viime ja tänä vuonna testatut kannettavat. Valitse kieli. Hp pavilion 15 1660 ti Pavilion ttä viime vuonna julkaistuun Asuksen ROG Zephyrus G GAD:hen, sen suorituskyky, lämmöntuotto, melutaso ja näytön laatu olivat Zephyrusta edellä, vaikka Zephyrus oli julkaisunsa yhteydessä noin euroa Pavilionia kalliimpi. Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion. Laite käy kuitenkin melko lämpimänä, vaikka se on varustettu neliytimisellä prosessorilla. Virallisesti melua mitataan tiettyjen standardien mukaan, joten io-techin mittaukset ovat lähinnä suuntaa antavia.

HP Pavilion Gaming – Intel i5 9400F – GTX 1660 – 16 Gb RAM

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Kotelotyyppi Simpukka. Muisti Muistimäärä 16 GB. Virallisesti melua mitataan tiettyjen standardien mukaan, joten io-techin mittaukset ovat lähinnä suuntaa antavia. Erillinen graafinen taide-adapteri Kyllä.

hp pavilion 15 1660 ti

Tuotetiedot

Muut Muut. Tuotteen korkeus 23,4 mm. Prev Next. Miten HP asentaa ohjelmistoja ja kerää tietoja? Tehokkaan pöytäkoneen kaveriksi kävisi paremmin vaikkapa uusin Acer Swift 3 SF jos on tarkoitus pelata vähän vanhempia pelejä, ja töitäkin tehdä. Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website.

gigantti pesukoneen kuljetus ja asennus

HP Gaming Pavilion – dkno Tuotteen tekniset tiedot | HP®-asiakastuki

Realtek Prosessori toimi Handbrake-rasituksen alussa 4 GHz:n kellotaajuudella ja lämpötila nousi reiluun 95 asteeseen. Käyttöjärjestelmän arkkitehtuuri bittinen. Tilaa uutiskirje. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads. Muistin kellotaajuus MHz.

HP Pavilion dkno – Tuotetiedot |

Joka tapauksessa hyödyllinen tieto tuo olisi. Mitään huomattavaa haittaa käyttökokemukselle lämmöstä ei kuitenkaan koitunut. Prosessorirasituksessa Pavilion asettui samalle viivalle Zephyrus G GAD:n kanssa, mutta 3D-rasituksessa sen tehonkulutus oli samasta näytönohjaimesta huolimatta lähes 30 wattia suurempi. Etukamera HD-tyyppinen HD. Alkuperämaa Kiinan kansantasavalta.