Hp Zbook 15 Studio G5

Complementary Content. Linux yhteensopiva Ubuntu, Linux Mint jne. Tuotteeseen ei löytynyt ajureita. Aloitetaan siis. HP Inc.

HP ZBook Studio G5 15.6´´ i7-9750H/16GB/512GB SSD Laptop

Ajureita voi olla kehitteillä, joten palaa myöhemmin tai katso -tuotteen etusivulle. Tiedostojen lataus ja siirto on todella nopeaa kahden Thunderbolt 3 -portin välityksellä. Etukamera HD-tyyppinen HD. Syötä vähintään 2 merkkiä. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Lähetä luettelo sähköpostitse.

hp zbook 15 studio g5

Voi harmi, tämä tuote on päässyt loppumaan varastostamme.

Aloitetaan siis! Tyynen valtameren Aasia ja Oseania. Kamera Etukamera Kyllä. Suoritin 9. Lähialueen kommunikointi NFC Kyllä.

led ajovalopolttimot autoon

HP ZBook Studio G5 15″ Core i7 2,6 GHz – SSD GB – 32GB QWERTZ – Saksa | Back Market

Verkko Bluetooth Kyllä. Takuu kattaa huollon. Ehdot vaihtelevat maittain. Etukamera HD-tyyppinen HD. Akun kapasiteetti 64 Wh. Siirry Tuoteoppaat.

HP ZBook Studio G5 -mobiilityöasema Ohjelmiston ja ohjaimen ladattavat tiedostot | HP®-asiakastuki

Apple konfiguraattori. Tämä erittäin tehokas, käytetty ja kunnostettu kannettava tehotyöasema, on tarkoitettu sinulle, joka vaadit koneeltasi paljon ja haluat siitä kaiken irti! Alan johtavat tietoturvaominaisuudet Kehittyneet suojausominaisuudet ovat vakiovaruste. Tässä alla on muutamia vastaavia kannettavia, löytyisikö näistä heti sopiva? Mietitkö vielä?