Ht Ct370 Sony

Colour- 3D- ja 4K­lähetyksiä. Apple ei vastaa tämän laitteen toiminnasta tai siitä, että laite on turvallisuusmääräysten ja muiden lakisääteisten standardien mukainen. Bluetooth on tapa vaihtaa tietoa langattomasti elektronisten laitteiden välillä, radioaaltoja käyttäen. Kipsilevyseinä on erityisen hauras, joten kiinnitä ruuvit seinän tukirakenteeseen. Huolehtimalla laitteen asianmukaisesta kierrätyksestä voit auttaa estämään mahdollisia ympäristö- ja terveyshaittoja, joita muuten voi aiheutua laitteen epäasianmukaisesta käsittelystä. Sivu: 1. Ht ct370 sony on työnnyttävä esille 6—7 mm.

Sony HT-ST3 Reference Manual page 40

Hyödyllisiä toimintoja Järjestelmän äänenhallinta Jos kytket järjestelmään virran katsoessasi televisiota, television ääni toistetaan automaattisesti järjestelmän ht ct370 sony. Sijoittamisesta Sijoita järjestelmä paikkaan, jossa on riittävä tuuletus, jotta kuumuus ei kerry ja jotta järjestelmän käyttöikä on pidempi. Ethernet LAN. Kasvata television äänenvoimakkuutta tai poista mykistys käytöstä. Ääni kuuluu sekä järjestelmästä että televisiosta.

ht ct370 sony

Tuotteen ominaisuudet

Lisää vertailuun Poista vertailusta. Kun lähellä on käytössä mikroaaltouuni. Icecat Add-ons. Voit lopettaa Link-toiminnon laitteen haun aikana painamalla palaa -painiketta. Käytämme evästeitä jotta voimme antaa sinulle parhaan kokemuksen sivuillamme. Voit selvittää tunnistimien ja kauko-ohjaimen vastaanottimen sijainnit television mukana toimitetusta käyttöohjeesta.

lego legacy

Sony HT-ST3 Reference Manual (Page 40 of 90) | ManualsLib

Tarkista television äänilähtö. Katkaise televisiosta virta, odota 15—30 minuuttia ja kytke virta takaisin. Ht ct370 sony irrottamista varten pidä kiinni pistokkeesta äläkä koskaan vedä johdosta. Icecat Product ID : Apple telakointi-yhteensopivuus. Jos lähistöllä on sähkömagneettista säteilyä tuottava laite, kuten langaton lähiverkkolaite, muu BLUETOOTH-laite tai mikroaaltouuni, siirrä laite kauemmas tästä järjestelmästä. Älä sijoita järjestelmää lämmönlähteiden lähelle tai paikkaan, missä se altistuu suoralle auringonvalolle, suurelle pölymäärälle tai mekaanisille tärähdyksille.

Tuotetiedot Sony HT-CT Musta kanavaa W Soundbar-kovaääniset (HTCT)

Are you sure you want to delete your template? Oletusasetus on ON. Mikä on HDMI? Ei tuettu. Sormenjälkien poistaminen on helpointa hieman kostealla puhdistusliinalla tai pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Sijoita järjestelmä kauemmas televisiosta.