Huawei 8lite

Takakamera perustuu Sonyn 12 megapikselin x IMX —kamerasensoriin, jota käytetään myös Huawein kaksoiskameraratkaisuissa mm. RAM-muistia on tämän hintaluokan puhelimeen mukavat kolme gigatavua, huawei 8lite tallennustilan osalta on puolestaan pihistelty, sillä sitä löytyy vain 16 gigatavua. Nopea pyyhkäisy kameran kohdalta poisti yleensä huawei 8lite. Puhelimessa on paikka kahdelle nano-SIM-kortille. Järjestelmäpiiriin integroitu LTE-modeemi tarjoaa Cat. Verrokkina testitulosten yhteydessä käytämme vajaan euron hintaista Kirin —piirillistä Honor 8 —puhelinta, jonka tulokset ovat sulkeiden sisässä.

Huawei honor 8 lite

Ominaisuuden pitäisi vaikuttaa positiivisesti virrankulutukseen sekä vähentää käyttöjärjestelmän huawei 8lite pidemmällä aikavälillä. Tiivistettynä kyseessä on Honor 7 Lite uusissa solakammissa kuorissa, hieman paremmalla kameralla ja Android Nougatilla varustettuna. Tämä ei Object Linking and Embedding ihme, sillä järjestelmäpiiri on kellotaajuuksia lukuun ottamatta teknisesti sama. Juha Kokkonen. Hidas tallennusratkaisu saattaakin olla ainakin osasyy käyttöjärjestelmän nuhaiseen toimintaan.

huawei 8lite

Tutustu myös

Raskaampienkin pelien pelailu kyllä onnistuu, kunhan on valmis tiputtamaan graafinen taide-asetuksia simppelimpään suuntaan. Tuntumaltaan se on ehkäpä aavistuksen pitävämpi kuin lasipinnat tyypillisesti, mutta samalla se kerää näytön lasin tapaan helposti sormenjälkiä, jotka ovat jostain syystä erittäin haastava saada puhdistettua pois lasin pinnasta. Puhelin lämpeni pelirasituksessa vai hyvin maltillisesti takakuoren yläosasta. Edeltäjämalliin nähden pituus on kasvanut vaivaiset 0,1 mm, mutta laite on kaventunut ilahduttavasti vajaalla millillä. Kummatkin tulevat lisäksi tämänhetkisen tiedon mukaan saamaan Nugaa-päivityksen, joten on hankala keksiä perusteluja sille, miksi Honor 8 Litestä kannattaisi maksaa jopa kymmeniä prosentteja ekstraa.

citymarket harry potter dvd

Huawei P8 Lite – tiedot ja hinta |

RAM-muistia on tämän hintaluokan puhelimeen mukavat kolme gigatavua, mutta tallennustilan osalta on puolestaan pihistelty, sillä sitä löytyy vain 16 gigatavua. Onneksi Honor 8 Liten struktuuri on sentään tukevan tuntuinen, joten se voisi huawei 8lite kestävän käytössä hyvin. Kannattaa varmaan jatkossakin ilmoittaa tuo vapaana oleva tallennustila. Ohessa käytännön tilanteissa Honor 8 Liten kameralla otettuja mallikuvia. Takakuoren huawei 8lite on tasainen pyöristettyjä reunoja lukuun ottamatta.

Honor 8 Lite – Wikipedia

Honor 8 Litestä jää hieman sellainen maku, että vanha tuote olisi lähinnä pakattu uusiin kuoriin. Esimerkiksi testaamamme Need For Speed No Limits —peli sääti grafiikka-asetukset automaattisesti niin alhaisiksi, että tekstuurit olivat melko rujon näköistä puuroa katso kuva. Loistavaa lisätietoa, taas yhdestä mielenkiintoisesta uutuudesta. Synteettisissä suorituskykytesteissä Honor 8 Lite lyö tiskiin tulokset, jotka eivät eroa juurikaan edeltäjämalli Honor 7 Litestä. Mitä ihmettä tuo EMUI 5. Kokonaisuudessaan Honor 8 Lite tarjoaa hintaluokassaan kohtalaisen hyvät kameraominaisuudet.