Huawei Gt 2 Pro 42mm

Yleisarviot Arvioi nykyisen treenauksesi tehokkuuden ja antaa ehdotuksia treenauksen kehittämiseksi. Kaiverrettavat korut. JBL PartyboxBluetooth-kaiutin. Korttikotelot ja Lompakot. Suomalainen analytiikka seuraa urheilusuoritustasi Huawei Watch GT 2 seuraa aktiivisuuttasi ja hyvinvointiasi monipuolisesti, kiitos suomalaisen Firstbeatin teknologian. Maksimihapenottokyky eli VO 2 max testataan nousevassa rasituksessa.

Huawei Watch GT 2 (42 mm, metalliranneke), Ruusukulta

Voit vastaanottaa, hylätä tai mykistää puheluja sekä tarkistaa puheluhistorian suoraan kellostasi puhelimen Bluetooth-yhteyden avulla. Lisää ostoskoriin. Ylioppilas lyyrat. Kelloon on esiasennettu yli 10 juoksuohjelmaa ja se tarjoaa ääniopastusta harjoittelun aikana. Tyylikäs Huawei Watch GT 2 42mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ja virtatehokkaan Kirin A1 -prosessorin ansiosta akku kestää normaalikäytössä jopa viikon. Quick View. Venu 2 Plus.

huawei gt 2 pro 42mm

Ammattitason data auttaa sinua treenaamaan paremmin

Huawei Watch GT2 42mm Gold metal strap älykello on kevyt ja näppärä pitkällä akunkestolla varustettu kumppani arjen hallintaan ja vapaa-aikaan. Tietoja ja mittauksia tulee käyttää vain henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Varaosan hinta. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tuote on tilapäisesti loppu Deoksiribonukleiinihappo Nettikaupasta. Lue Lisää.

aga matalapainesäädin

Huawei Watch GT2 (42mm) Gold metal strap älykello – Keskisen Kello Oy

Ainoa tuettu kieli on englanti. Maksimihapenottokyky heijastaa sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja kestävyyskapasiteettia harjoituksen aikana. Koe enemmän. Ominaisuudet Tuotetiedot Tuotetuki. Harjoitukset sisältävät ohjelmia jo aiemmin juoksua harrastaneille. Henkilökohtainen treeniopas Kelloon on esiasennettu yli 10 juoksuohjelmaa ja se tarjoaa ääniopastusta harjoittelun aikana. Aloita liikkuessasi Aloita normaali treenaus ja kello tunnistaa sen automaattisesti ja alkaa seurata toimintaa yhdellä napautuksella.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro – HUAWEI Finland

Saatavuus voi vaihdella alueittain. Tarkka monitorointi, parempi energiatehokkuus Takana oleminen safiirilasi on integroitu kiillotettuun keraamiseen päällysteeseen mukavan käytön takaamiseksi. Garmin Instinct 2. Suunto 3. Suosituimmat brändit Lumoava. Kerro, niin korjaamme asian.