Huawei Mate 40 Pro Android

Kerromme myös kuinka Android päivitetään manuaalisesti tai ilman Wi-Fi-yhteyttä. Vakiokuvasuhde Valkotasapainon ja kylläisyyden suhteen Matee 40 Pron kuvat ovat realististen kiillotettujen puolien puolella, mikä saa kameraan otetut kuvat kutsuviksi. Periskooppikamera ei suuremmin yllätyksiä tarjoa, sillä toteuttaminen on tuttu jo muun muassa Huawei P40 Prosta. Reunojen huomattava kaartuminen jakaa varmasti monien mielipiteitä, mutta ainakaan itse en huomannut häiritseviä haamukosketuksia puhelinta käytettäessä. Wi-Fi-standardit

Kuinka alustaa HUAWEI Matee 40 Pro?

Kolmannen takakameran aukko 3,4. Sovellusten jakelualusta Google Play. Värivaihtoehtoja Eurooppaan on Mate 40 Prosta kerrotaan olevan tulossa vain kaksi, musta ja hopea. Bluetooth Kyllä. Se näyttää myös silmiinpistävältä edestä.

huawei mate 40 pro android

Kuinka alustaa HUAWEI Mate 40 Pro?

Näyttövärejä 16,78 miljoonaa väriä. Samsung julkaisee uuden Galaxy F13 -puhelimen Yhteenvetona pikatestin perusteella voisi todeta, että Mate 40 Pro on jälleen kerran erinomainen älypuhelin, jos tarkastellaan vain teknisiä ominaisuuksia sekä laatua. Lähetä uutisvinkki. Tietysti Google-palveluiden puute on tuskaa.

creative sound

Huawei Mate 40 Pro 5G – Tuotetiedot |

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Huawei pystyy siis jälleen kerran tarjoamaan erinomaisen kameratoteutuksen, huawei matee 40 pro android tuottaa hyvää jälkeä päivänvalossa, mutta myös erinomaista jälkeä hämärässä kuvattaessa. Kamerapuhelimena Mate 40 Pro on siis vertaansa vailla kaikkien paitsi P40 Pro Plus -laitteiden kanssa, joten se on yksi vuoden parhaista kamerapuhelimista. Valokuvaharrastajille tämä on kompromissi, joka kannattaa tehdä, loppujen lopuksi kamera on niin hyvä. Kameroista löytyy puhtia niin päivänvalossa kuin myös heikommassakin valaistuksessa, ja erityisesti hienoa oli nähdä, että Huawei oli saanut ultralaajakulmakameran kuvien laadun hyvin lähelle pääkameraa. Ultralaajakulmakameraan Huawei on tällä kertaa toteuttanut muutoksia ja Matee 40 Pro tarjoaakin tämän hetken yhden parhaimmista ultralaajakulmakameroista.

Kuinka alustaa HUAWEI Mate 40 Pro?

Nopea korjaus on siirtyminen Pro-tilaan ohjataaksesi manuaalisesti, mikä kamera käynnistetään, mutta suosittelemme tätä ohitusta automaattisessa tilassa. Eero Salminen. Muiden uusien Huawei-laitteiden tavoin myös Matee 40 Pro on tulossa Yhdysvaltojen rajoituksista johtuen markkinoille ilman Google-palveluja. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa on Euroopassa gigatavua, ja Huawei hyödyntää tehokasta UFS 3. Kameroissa Huawei on jatkamassa Leica-yhteistyötään. Universal Serial Bus-versio 2. Sormenjälkilukija Kyllä.