Huawei Mate Pro 40

Uskomme tähän siksi, että yhtiö on tehnyt vastaavanlaisia optimointeja myös omiin puettaviin laitteisiin, joissa on niin ikään upea akkukesto. Samaan aikaan ohut musta nauha näytön ylä- ja alapuolella sekä kaksoisleikattu selfie-kamera ovat näytön ainoat häiriötekijät. Huawei mate pro 40 perusteella puhelin kuitenkin toimi ongelmitta, eikä suorituskyky tullut vastaan missään kohdassa. Näytön vasemmasta yläkulmasta löytyy myös Mate 40 Prossa leveä aukko etukameralle sekä infrapuna-anturijärjestelmälle, joka mahdollistaa 3D-kasvojentunnistuksen ja eleohjauksen. Matee 40 Prossa on lisäksi käänteinen langaton lataus, jonka avulla pystytään lataamaan nopeasti esimerkiksi FreeBuds Pro -kuulokkeita tai Huawei Watch GT 2 Pro -älykelloa langattomasti. Toki huomionarvoista on se, että testissä käyneessä Mate 40 Prossa ei varmasti ollut kaupallinen käyttöjärjestelmäversio, mikä voi osaltaan vaikuttaa heikkoihin suorituksiin testeissä.

Huawei Mate 40 Pro 5G Dual Sim 8GB RAM 256GB

Puolitoista vuotta myöhemmin Huawei on kehittänyt huikeasti yhtiön omaa AppGallery-sovellusta, mutta se ei OLE edelleenkään riittävä. Puhelimen kamera on paras, huawei mate pro 40 allekirjoittanut on käyttänyt. Ultralaajakulma käyttää ”vapaamuotoista” linssiä, joka maallikon termein hyödyntää epätasaista muotoa vähentääkseen laajakuvauksessa usein esiintyviä vääristymiä. Laadukkaiden 4K-materiaalien kuvaaminen on tehty entistä helpommaksi Steady Shot -toiminnon avulla, kun taas XD Fusion HDR -moottori varmistaa tasapainoisen valotuksen, vaikka käyttäjät ottaisivat kuvaa äärimmäisen kirkkaalla kontrastilla. Huawei Mate 40 Pro on ensimmäinen puhelin, jossa nähdään 66 watin tehoinen SuperCharge-pikalataustekniikka. Ajoimme puhelimessa läpi muutamat tutut suorituskykytestit, joista tulokset ovat nähtävillä alapuolella olevasta taulukosta. Nyt luet.

huawei mate pro 40

Erinomainen puhelin, jota on vaikea suositella

Yhteenvetona pikatestin perusteella voisi todeta, että Mate 40 Pro on jälleen kerran erinomainen älypuhelin, jos tarkastellaan vain teknisiä ominaisuuksia sekä laatua. Kooltaan puhelin on ,9 x 75,5 x 9,1 mm ja painoltaan grammaa. Huawein mukaan Matee 40 Pron takaosan muotoiluun on haettu inspiraatiota avaruudesta ja mustan aukon kehästä. Kuten testituloksista nähdään, niin Kirin -järjestelmäpiiristä löytyy puhtia, mutta yllättäen tulokset olivat varsin heikkoja monissa teisteissä. Lisätietoja Petal Searchista annetaan Huawein omilla kotisivuilla opens in new tab. Uutiskatsaukset megapikselin kuvia saapuu Fujifilm GFX -laitteeseen. Uskomme tähän siksi, että yhtiö on tehnyt vastaavanlaisia optimointeja myös omiin puettaviin laitteisiin, joissa on niin ikään upea akkukesto.

iphone 6s m

Huawei Mate 40 Pro 5G (HMS) 8GB/GB ´´ Smartphone Musta| Techinn

Kun käyttäjien on esitettävä älypuhelimen näytöllä olevaa sisältöä muille, tarvitsee heidän napauttaa vain kerran Multi Device Control -paneelia. Matee 40 Pron saatavuus ilmoitetaan Suomessa myöhemmin. Tällöin latausteho on 5 W, joka on muita vastaavia laitteita aavistuksen nopeampi. Kirin on kuitenkin teknisesti selvästi kyvykkäämpi kuin mitä testitulokset osoittavat. Se ei kuitenkaan vastaa huawei matee pro 40 Play Storen valikoimaa. Näinä ennennäkemättöminä aikoina olemme edelleen sitoutuneita luomaan entistä paremman tulevaisuuden innovatiivisella teknologialla, jolla on positiivinen vaikutus kuluttajien elämään.

Arvostelussa Huawei Matee 40 Pro | TechRadar

Jos Joe Bidenin presidenttikaudella alkaa liennytys Kiinan suuntaan, Huawei saattaa tehdä paluun Googlen ekosysteemiin. Tuotteen syvyys 9,1 mm. Muihin kiinnostuksiin lukeutuvat valokuvaus, videotuotanto ja elokuvat, sekä oikeastaan kaikki muu siltä väliltä ja näiden lisäksi. Huawei Matee 40 Pron kuvaustoiminnot alkavat tosin loistamaan silloin, kun aurinko on jo laskenut. Kun käyttäjien on esitettävä älypuhelimen näytöllä olevaa sisältöä muille, tarvitsee heidän napauttaa vain kerran Multi Device Control -paneelia. Puhelimen oikeaan sivuun sijoitetut virtanäppäin sekä äänenvoimakkuus on helposti saavutettavissa. Huawei jatkaa Mate 40 Prossa sen edeltäjän Matee 30 Pron tavoin niin sanotulla vesiputousnäytöllä, joka kaartuu voimakkaasti puhelimen kyljille.