Huawei P Smart Pro Näyttö

Huawei P Smart näyttö ja lasi ovat melko herkkiä osia rikkoutumaan. Arvioituja huoltoaikoja P Smart Pro -laitteen korjaukselle: riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta. Ostoskorisi on tyhjä. Palautamme maksun sinulle samalla tavalla, jolla maksoitkin, ellei tapauskohtaisesti Object Linking and Embedding sovittu toisin. Sinulle ei koidu palautuslähetyksestä tai maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia.

Huawei P Smart Pro näytön vaihtaminen tai akun vaihtaminen

Kaikki hinnat sisältävät osat, työn ja voimassa olevan arvonlisäveron. Asiakaspalvelumme ratkoo kyllä virheellisistä tai harhaanjohtavista tuotetiedoista johtuneet harmit. Takuu ei koske käyttäjän itse aiheuttamia vaurioita tai käyttökulumia. Alla on tuotetiedot, ”lue lisää” -napin takaa löydät myös asennusohjeet ja meidän vinkit asennukseen. Sinulle ei koidu palautuslähetyksestä tai maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia.

huawei p smart pro näyttö

Apple iPhone 6S akun vaihtaminen, sisältää vaihtotyön alle 24 tunnissa, sertifioitu akku.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Helppo toimitus Tuo puhelin myymälään tai postita se meille — molemmat tavat ovat yhtä helppoja. Täydellä tyytyväisyystakuulla, nopealla asiakaspalvelulla ja vuoden takuulla. Palautuksen ei tarvitse saapua takaisin varastollemme tämän 30 päivän aikana, vaan riittää, että ilmoitat määräajan kuluessa asiakaspalveluumme halukkuudestasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen tai tuotteita tilauksestasi. Voit tuoda laitteesi meille huoltoon ilman ajanvarausta tai tarkistaa saatavuuden lähimmällä huoltopisteellä etukäteen ja varata samalla ajan huoltoon.

kattokohdevalaisin e27

Huawei P Smart Pro näyttö ja varaosat | Puhelinshop

Valmis, helposti asennettavaksi koottu näyttömoduuli. Käytämme listaa arvostelupyyntöjen, uutiskirjeiden ja henkilökohtaisten alennuskoodien viestimiseen. Akun vaihtaminen ei poista laitteen muistissa olevia tietoja. Samsung panssarilasit. Tällä tavoin varmistat myös, että näytön vaihto ja palautusoikeus pysyy voimassa.

Huawei P Smart näyttö Suomesta – Ilmaiset työkalut –

Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Mikäli muilla tuotteilla on kiire tai puuttuvaa tuotetta ei Object Linking and Embedding saatavilla kohtuullisen ajan kuluessa, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Reklamointi ja viallinen tuote Mikäli saamasi tuote on viallinen, vaurioitunut matkalla tai saat eri tuotteen kuin tilaamasi, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Asennusohjeet Kokemuksia. Tuotteillamme on 60 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Alennuskoodeja ei voi yhdistää keskenään, joten niitä ei valitettavasti voi yhdistää myöskään tuotepakettien alennuksiin.