Huawei P20 Lite Kuoret

Kotelossa on kolme korttipaikkaa, tasku, jalusta-toiminto ja magneettiläpällä suljettava kansi. Tilaa tyylikäs tummanharmaa business-tyylinen kannellinen suojakotelo suojaamaan Huawei P20 Lite älypuhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Lunasta koodi. Mukava tulee kätevä käsinauhaMahdollistaa puhumisen kansi kiinni. Puhelimen pidikkeet Katso. Pyrimme tarkistamaan aina kaikkien kuorien laadun, jotta ne täyttävät meidän laatuvaatimuksemme. Kotelossa on paikat kahdelle kortille, iso tasku, jalusta-toiminto ja magneettisuljenta.

Huawei P20 Lite Kuoret

Seuraamme tuotteiden laatua jatkuvasti. Materiaali: TPU-muovi. Suojakuoren pistemäisen kuvioinnin ansiosta kuori pysyy tukevasti kädessä, eikä luista. Katso laitteellesi sopivat Autoilutarvikkeet. Kotelon sisäosan valmistusmateriaali on taipuisa ja murtumaton TPU-muovit.

huawei p20 lite kuoret

Sivustomme käyttää evästeitä

Tilaa laadukas ja tukeva aidosta nahasta valmistettu musta lompakkokotelo suojaamaan Huawei P20 Lite puhelinta iskuilta ja kolhuilta. Meillä myydään vain korkealaatuisia panssarilaseja, jotka valmistetaan kestävästä karkaistusta lasista ja käsitellään lisäksi kemiallisesti. Jokaisella puhelinkotelomallilla on omat ominaisuutensa, mutta tärkeintä on se, että se sopii juuret sinun älypuhelimeesi täydellisesti. Hanki siis äkkiä laadukkaat suojakuoret ja näytönsuoja puhelimesi turvaksi! Mobiilitukku © Toteuttaminen: Lamia. Copyright © Suojaapuhelin.

dtm51z makita

Huawei P20 Lite Kuoret, Kotelot, Suojat – Suomesta

Hanki heti suojaavat Huawei P20 Lite kuoret MyTrendyPhonelta Kuvittele tilannetta, jossa älypuhelimesi tippuu kadulle ja hajoaa tai vain naarmuuntuu näytön pinnalta. Pyrimme tarkistamaan aina kaikkien kuorien laadun, jotta ne täyttävät meidän laatuvaatimuksemme. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Anna matkapuhelimesi loistaa Huawei P20 Lite tarvikkeiden avulla Yksi asia on varma, sinulla on käsissäsi todella voimakas huawei p20 lite kuoret, joten pyri ottamaan siitä kaikki mahdollinen irti. Kalliimpien sisarmalliensa tapaan siitä kuitenkin löytyvät kaikki älypuhelimelta kaivattavat ominaisuudet, kuten kaksoiskamera ja laadukas näyttö. Kesän suuri Ale! Sininen tiikeri kannellinen suojakotelo Huawei P20 Lite puhelimeen.

Huawei P20 Lite kuoret | suojakuoret

Materiaali: Karkaistu lasi. Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Meidän valikoimastamme löydät parhaat näytönsuojat aina edulliseen hintaan. Suojakuorten tarkoitus oli aluksi vain suojata puhelinta. Se on varusteltu suurella lähes koko etuosan peittävällä 5.