Huawei P30 I

Huawei P30 Pro, kristalli. Verkkokaupan maksutavat:. Testissä Huawei P30 — Väliinputoajamalli on yllättävän huawei p30 i. P30 Pro on varustettu 6,47 tuuman ja P30 6,1 tuuman kokoisella × pikselin OLED-näytöllä, joiden yläreunassa on pienikokoinen vesipisaralovi 32 megapikselin etukameralle. Testijakson aikana puhelin vakuutti erityisesti laadukkaalla rakenteella, hyvällä suorituskyvyllä sekä monipuolisella kolmoiskameralla. Videokuvausta Huawei P30 kykenee taltioimaan korkeintaan 4K 30 fps -tasoisena, eikä tukea löydy 4K 60 fps -tarkkuudelle. Yhdessä kuvanvakaimen sekä Kirin tekoälyprosessorin kanssa sensori pystyy vangitsemaan huomattavasti enemmän valoa kuin tavalliset sensorit.

Huawei P30 128GB älypuhelin

Videokuvaukseen Ppuhelimet ovat saamassa myöhemmin tulevassa päivityksessä uuden kuvaustilan, joka tallentaa vierekkäin videota samanaikaisesti sekä pääkameralla että 5x huawei p30 i zoomin telekameralla. Järjestelmäpiirin rinnalle Huawei on puhelimeen pistänyt 6 gigatavua RAM-muistia, mikä riittää helposti tehokkaassakin käytössä. Uutuudet tulevat myyntiin samantien heti tänään tiistaina kello 17 alkaen. Unohditko salasanasi? Testijakson aikana Huawei Pn lasipintoihin ei syntynyt huomattavia naarmuja, mikä oli positiivista nähdä.

huawei p30 i

Tuotekuvaus Huawei P30 Pro New Edition 8GB/256GB 6.47´´ Smartphone

Pn kamera mullistaa myös videokuvauksen. Pn ja P30 Pron 7. Tämä tarkoittaa siis, ettei puhelin Object Linking and Embedding kokonaisuudessaan vedenpitävä, eikä sitä Object Linking and Embedding tarkoitettu upotettavaksi veteen. Kamerassa on myöskin vaiheentunnistava automaattitarkennus ja Huawei hyödyntää myös laserautomaattitarkennusta. Lisäksi pakkauksesta löytyy Leican logo sekä maininta puhelimessa olevasta kolmoiskamerasta. Oma arvio tälle puhelimelle 8. Huawei hyödyntää puhelimen pääkamerassa uudenlaista SuperSpectrum-sensoria, jossa on panostettu erityisesti pimeäkuvaamiseen.

lego classic 11001

Testissä Huawei P30 – Väliinputoajamalli on yllättävän hyvä – SuomiMobiili

Huawei p30 i kyljessä on ainoastaan SIM-korttiluukku, johon on mahdollista asettaa kaksi nano-SIM-korttia tai vaihtoehtoisesti yksi nano-SIM-kortti ja Huawein omaa standardia oleminen nano-muistikortti. Kameran päänäkymässä on myös zoom-säädin, jossa on pikavalintoina laajakulmakuvaus, 3x zoomaus sekä 5x zoomaus. Käyttäjänimi tai elektroninen posti. Ainoastaan P30 Pro tukee langatonta latausta ja sekä nopeaa 40 watin tehoon yltävää pikalatausta. Huawei hyödyntää puhelimen pääkamerassa uudenlaista SuperSpectrum-sensoria, jossa on panostettu erityisesti pimeäkuvaamiseen. Arvostelussa Honor Watch GS 3: Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja klassisen tyylikäs älykello pitkällä akunkestolla. Todennäköisesti yksi Huawei Pn valttikorteista on kuulokeliittimen säästäminen, joka oli pro-versiossa tiputettu pois.

Huawei P30 Pro New Edition 8GB/GB ´´ Smartphone Musta| Techinn

Tuumaa kohden pikseleitä on kappaletta, eli yksittäisien pikseleiden havaitseminen paljain silmin on haastavaa. Huawei on karsinut jonkin verran erityisesti zoomausominaisuuksista, mutta silti Huawei P30 -mallissa on myös erinomaiset zoomaustoiminnot. Periskooppirakenteinen telekamera löytyy ainoastaan P30 Prosta, jossa sillä saavutetaan 5x optinen zoom verrattuna pääkameraan. Testijakson aikana puhelin vakuutti erityisesti laadukkaalla rakenteella, hyvällä suorituskyvyllä sekä monipuolisella kolmoiskameralla. Valokuvien ohella Huawein mukaan Ppuhelimissa kameroissa tehtyjen parannusten pitäisi näkyä selvästi myös videokuvauksen puolella. Näytölle löytyy myös kaikki perusasetukset, kuten tekstin ja näyttökoon muokkaaminen. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.