Huawei P30 Lite 360

Panssarilasi – Vältä näytön vaurioitumista tai laitteen täydellistä vaurioitumista sijoittamalla näytönsuojaan. Copyright © Suojaapuhelin. Olemme täällä sinua varten, olitpa epävarma siitä, mitä tuotteita ostaisi, haluatko tietää enemmän päivittäisestä toimituksestamme, tietää enemmän siitä, mitkä puhelimen kuoret ja suojakotelot sopivat puhelimeesi, voitko ostaa yrityksenä tai sinulla on ongelmia tilausprosessin kanssa. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta huawei p30 lite 360 kestävästä materiaalista. Kun olet ostamassa suojakuorta, puhelinkoteloalompakkokoteloa tai muuta suojaa, tarkista niiden suojaustaso.

360 asteen valokuvien ottaminen 3D-panoraamalla

Kirkas panssarilasi Huawei P30 Lite puhelimeen. Suojakuoren avulla suojaat Huawei P30 Lite puhelimen Suojakuoren avulla suojaat helpoiten ja edullisimmin puhelimesi. Ohut suojakotelo, jossa on upea nahkakuviointi. Kotelon sisäosan valmistusmateriaali: taipuisa, pehmeä ja murtumaton TPU-muovit. Suojaa Huawei P30 Lite älypuhelin iskuilta, putoamisilta ja naarmuilta tyylillä! Huawei P30 Lite pinkki pörröinen possu suojakuori Loppu.

huawei p30 lite 360

Suojaa älypuhelimesi Huawei P30 Lite kuorella

Suojakuori yhdessä panssarilasin kanssa antavat parhaan mahdollisen suojan Huawei P30 Lite -puhelimelle. Kotelon sisäosa on TPU-muovia, mikä on pehmeää, taipuisaa ja murtumatonta materiaalia. Lisäksi halutaan puhelimeen paremman otteen. Sormus taittuu astetta ja sen kanta pyörii astetta, joten sen saa aina hyvään asentoon. Suojakotelon käyttöön tottuu todella nopeasti, eikä läppää huomaa enää pidemmän käytön jälkeen. Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat P30 Lite kuoret.

domino peli ohjeet

Huawei P30 Lite Kuoret | Suojakotelot

Ohuen ja kevyen kotelon sisäosa on läpinäkyvää TPU-muovia, mikä ei murru käytössä. Täältä löydät panssarilasin asennusohjeet. Suojakotelon avulla voit suojata puhelintasi hyvin ja tyylikkäästi. Emme kehu tuotteita turhaan, muokkaa kuvia tai valehtele tuotemateriaaleista. Pyrimme antamaan asiakkaalle aina mahdollisimman realistisen kuvan tuotteesta.

Huawei P30 Lite kuoret – Osta Huawei kuoret MyTrendyPhonesta

Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Ne varmistavat otteen ja samalla takaavat, että voit nauttia keskusteluista tai viesteistä huolehtimatta laitteen putoamisesta lattiaan tai veteen. Kotelon kannessa on aukko kaiuttimelle, jonka ansiosta puhut puheluihin kannen ollessa kiinni. Copyright © Suojaapuhelin. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Näissä kuorissa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle.