Huawei P30 Pro Lcd

Suodata tuotteita. Nopeat toimitukset Toimitusaika arkipäivää, jos huawei p30 pro lcd tuotteen arkipäivisin ennen klo 12, lähtee tuote yleensä meiltä vielä saman päivän aikana postin matkaan. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Tarjoukset Tarviketarjoukset Varaosatarjoukset. Laite, jossa on hajonnut näyttölasi tai viallinen LCD on todella ärsyttävä ja siksi tarjoammekin nopean, turvallisen ja edullisen korjauksen. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme.

Huawei P30 Pro Näyttö + Runko – Breathing Crystal

YLI 8. Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Toimitusaika arkipäivää, jos tilaat tuotteen arkipäivisin ennen klo 12, lähtee tuote yleensä meiltä vielä saman päivän aikana postin matkaan. Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös… Edellinen Seuraava. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Tiedot Huawei P30 Pro näytöstä :.

huawei p30 pro lcd

Puhelimen suojat

Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Puhelintuki: Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tuotekuvaus Muista testata uusi Huawei P30 Pro näyttö ennen asennusta: Kiinnitä näytön flex-kaapelit puhelimen piirilevyyn kiinni ja käynnistä laite, tarkista että näyttö ei vilku ja kosketus reagoi normaalisti, jos kaikki on ok, on kasauksen aika. Huawei P30 Pro asennusvinkit näytön vaihtoon: Muista lämmittää takalasin reunoja ennen irroitusta. B-to-b-myynti Toimituslausekkeet Ota yhteyttä Oma tili.

electrolux hepa h13-suodatin

Huawei P30 Pro LCD-näytön ja Kosketusnäytön Korjaaminen

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista testata uusi Huawei P30 Pro näyttö ennen asennusta:. MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli 19 vuoden ajan. Huawei P30 Pro näytön vaihtaminen ohjevideo:. Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8.

Huawei P30 Pro LCD-näyttö (Service Pack) PBT

Huawei P30 Pro asennusvinkit näytön vaihtoon:. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Nopea toimitus. Tiedot Huawei P30 Pro näytöstä :. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Huawei P30 Pro asennusvinkit näytön vaihtoon: Muista lämmittää takalasin reunoja ennen irroitusta.