Huawei Smartwatch Series 3

Tyypillistä käyttöä älykkäässä tilassa 3. Harjoittelun seurannan ohella TruSport-algoritmi määrittelee muun muassa yksilölliset, käyttäjän kuntoon perustuvat dynaamiset harjoittelualueet ja laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen ja harjoitusvaikutuksen sekä reaaliaikaisen suorituskyvyn ja palautumisajan erilaisista harjoitustyypeistä. Upea design. Molemmat ajanottolaitteet tarjoavat suuren 1,43 tuuman kokoisen pyöreän AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on x pikselin tarkkuus. Älykelloilla voi puhua myös puheluita. Harjoituksien ulkopuolella terveydenseurannan ominaisuudet tuntuivat huawei smartwatch series 3 luotettavasti, eikä suurempia valituksen aiheita niistä löytynyt. Erityisesti Watch 3 Pron kohdalla GPS:n todettiin toimivan huonosti, sillä kello piirsi usein kartoille suoria viivoja tai kadotti GPS:n kokonaan kesken harjoittelun.

HUAWEI WATCH 3 Series

Samalla kyseessä on yhtiön ensimmäiset laitteet, joissa ylipäätään päästään kokemaan HarmonyOS-käyttöjärjestelmä. Huawei Huawei smartwatch series 3 3 -älykelloissa on myös tuttuun tapaan Huawein monesti kehutut sykkeen mittaaminen, happisaturaation mittaus, unen seuranta sekä stressin mittaaminen. Huawei Watch 3 -perusmallin ruostumattomasta teräksestä sekä perinteisestä lasista koostunut rakenne oli myös laadukas. Lähtökohdat oman käyttöjärjestelmän kanssa ovat kuitenkin nyt kunnossa ja käyttökokemus oli erittäin hyvä. Molemmissa kelloissa GPS:n paikannus saattoi kestää minuutinkin verran, vaikka mitään esteitä sille ei olisi ollut. Tilaa uusi älykello 3. Esimerkiksi Spotifyta tai WhatsAppia kelloille tuskin on lähivuosien aikana tulossa.

huawei smartwatch series 3

3 Kommenttia

Asetuksien kautta voidaan myös päivittää kellon ohjelmisto, kuten älypuhelimissa. Kelloja ladataan langattomasti. Kaikkia tietoja ja mittauksia tulee käyttää vain henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Langaton lataus. Huawei on ollut jo pitkään erittäin vahvoilla puettavien laitteiden kategoriassa, ja nyt Watch 3 ja Watch 3 Pro asettavat käsityksen Huawein älykelloista vieläkin korkeammalle. Stuff Recommended.

asus rt ac 1200 v2

HUAWEI WATCH 3 Series Tuotetiedot – HUAWEI Suomi

Huawei Watch 3 Pro. Kellotaulusta vasemmalla pyyhkäistäessä saadaan widgettien näkymä, joka voidaan kustomoida käyttäjän tottumuksien mukaan. Ääni hallinnassa. Huawei ei Object Linking and Embedding unohtanut kuitenkaan terveyden seurantaa, sillä mukana on aikaisemmistakin kelloista tutut ominaisuudet. Katso video. Huawei on saanut näyttöön myös tuen automaattiselle kirkkauden säädölle, eli näytön kirkkaus vaihtuu olosuhteiden mukaan sisäänrakennetun ympäristövalosensorin ansiosta.

HUAWEI WATCH 3 Series – HUAWEI Suomi

Kaikissa esiasennetuissa kellotauluissa on omat Always-on-display-kellotaulunsa, joten käyttäjän ei tarvitse sitä aina erikseen päättää. Ääni hallinnassa. Hanki yli harjoittelutilaa – 19 ammattitilaa sisä- ja ulkoilmaurheiluun ja 85 mukautettua tilaa. Hauska yhteen sattuma,testissä mainittiin ihonlämpötila mittaaminen,joka on hyvä sanonta verrattuna ruumiinlämpötila mittaukseen,mitä sitä ruumiista mittamaan kun joka tapauksessa lämmöt laskee,nyt todettiin,että ei siitä kenellekään mitään hyötyä Object Linking and Embedding ja itse ostin tämän Watch3Pro:n juuri sen takia,nyt täytyy mennä eteenpäin ja keksiä sille käyttö vai onko pakko? Avoinna olevien sovelluksien näkymä. Vaikka sovelluskauppa kelloista löytyy, niin mitään kovin suurta tukea sovelluskehittäjiltä tuskin tullaan näkemään.