Huawei Y5 Ii 2019

Laadukkaan oloinen, kansi pysyy hyvin kiinni. Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Do not touch my phone puhelinlompakko Huawei Y5 II puhelimeen. Posti – Noutotilaus Toimitusaika arkipäivää. Lähetä kohteeseen sähköposti :.

Huawei Y5II näytöt ja varaosat

Show all from Realme ». Skal Sony Xperia C S39h. Huawei Y5 II do not touch my phone puhelinlompakko Loppu. Kuviolompakkosi kestää pidempään, jos pidät matkapuhelimen kotelossa. Nokia

huawei y5 ii 2019

Puhelimen suojat

Show all from Google ». Tuotenumero: VAR. Mukana kosketuspaneeli ja LCD. Show all from ZTE ». Kuvioitu Lompakkokotelo – Huawei Y5II Suunniteltu tuomaan mukavuutta – tämä lompakkokotelo pitää laitteesi suojattuna yhdessä korttien ja käteisen kanssa. Matti Pekola Suomi. Valitse väri Valitse vaihtoehto.

hyvä miesten puku

Huawei Y5 II Näyttö | Puhelinshop

Elektroninen kauppa laskee sinulle automaattisesti halvimman toimitustavan lähetyksellesi, voit muuttaa tätä tarvittaessa. Saatavuus: Vain muutama kappale jäljellä. Alennus ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Nopeat toimitukset Toimitusaika arkipäivää, jos tilaat tuotteen arkipäivisin ennen klo 12, lähtee tuote yleensä meiltä huawei y5 ii 2019 saman päivän aikana postin matkaan. Ja toimitamme kaikki tuotteet Suomesta, Lahdesta, omasta varastostamme. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Valitse tuoteryhmä.

Huawei Y5II näytöt ja varaosat | Puhelinshop

Huawei Y5 II yksisarviset suojakuori. Nokia Show all from iPhone ». Onneksi markkinoilta ja meiltä löytyy kokonaisuus, jossa näytönlasi on yhdistetty suoraan näyttöön, mikä tekee näytön vaihdosta entistä helpompaa. Jos et OLE varma puhelimesi mallistasi, tarkista se klikkaamalla tästä. Tuotteillamme on 60 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Lompakkokotelon ulkopuoli on koristeltu kauniilla kuviolla sisäpuolen ollessa yksivärinen.