Hugo Lastenohjelma

Hugon seikkailuita on päästy vuosien aikana pelaamaan ainakin tietokoneilla, Nintendon Gameboylla ja Sonyn Playstationilla. Analogisessa lähetyksessä sekä kuva että ääni tulivat yhtenä hugo lastenohjelma, Koskiranta selventää. Hugo seikkaili milloin vuoristossa, milloin metsän keskellä. Lankapuhelin vai vanha kunnon Nokia ? Harva pelihahmo on yhtä tunnettu ja jopa rakastettu.

Hugo (pelihahmo)

Jussi-Pekka Koskirannan mukaan Hugon letkautuksissa on hugo lastenohjelma tanskalaiseen ohjelmaperinteeseen kuuluva räväkkä tyyli. Sekalaisia juttuja jälleen Liikennesolmu Sekalaisia juttuja Hyppää hugo lastenohjelma Yle TV2. Hugo on pieni peikko, joka eli onnellisesti perheensä kanssa, kunnes ilkeä noita Scylla tunnettu myös nimillä Hexana tai Tarastella kidnappasi hänen kolme lastaan ja vaimonsa Hugolinan. Pelin tiimellykseen eläytyi energinen juontaja Taru Valkeapääjosta ohjelma teki tähden. Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää.

hugo lastenohjelma

Mascara, tears and games

Karvakuonot reissaavat vesillä, autolla ja hevoskyydilläkin Videonoutajat seikkailevat Ensin oli keskikokoinen videonoutaja Ransu, joka toimi apujuontajana ja myöhemmin vähän isommissakin tehtävissä Pikku Kakkosen ohjelmissa. Pelissä oli arvokkaita palkintoja aina putkitelevisioista stereolaitteistoon ja tietokoneista kahvinkeittimiin. Sekalaisia juttuja jälleen Liikennesolmu Sekalaisia juttuja Hyppää kyytiin! Suoran lähetyksen vetäjälle se oli aika huh huh -tilanne, mutta onneksi kaikki meni hyvin ja kone nousi pystyyn. Neliosaisen tv-elokuvan restauroitu versio on katsottavissa pysyvästi Yle Areenassa. Peliohjelman ohjaaja muistelee vitsikkään Hugo-peikon menetystarinaa.

anker g30

Hugo peikko: ”Herää pahvi! Nyt on tosi kyseessä”. – Muistikuvia lapsuudesta – –

Hugo liikkui tv-pelissä muun muassa resiinalla pelastaakseen perheensä pois Pääkalloluolassa majailevan noidan kynsistä. Ohjelmaa oli tehty hugo lastenohjelma niin kauan ja tarvittiin uusia ohjelmia ruutuun. Peliuutinen Epic Games Store tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi ensimmäisen persoonan metroidvania-pulmapeliksi itseään kutsuvan Supralandin. Pelit hugo lastenohjelma suomennettu ja Amigalle julkaistut Hugo-pelit ovat tanskan- ja suomenkielisiä. Hugo pohjautui Tanskassa luotuun kansainväliseen tv-formaattiin. Ville Matilainen Yle Helsinki.

| Artikkeli | Retro Rewind: HUGON TARU – television peikkoseikkailuun puhelimella

Kuka Hugo? Huh 2. Muistikuvia lapsuudesta. Suosittu TV-peliohjelma ja sen maailmalle levikki (levinneisyys) tekee pelistä myös omalla tavallaan mielenkiintoisen ja tekniikan edelläkävijän. Kalle Parkkinen. Hugo on pieni peikko, joka eli onnellisesti perheensä kanssa, kunnes ilkeä noita Scylla tunnettu myös nimillä Hexana tai Tarastella kidnappasi hänen kolme lastaan ja vaimonsa Hugolinan.