Huonekalut Kitee

Kiteen Huonekalutehdas Oy on huonekalut kitee yhteen päämateriaaliin, koivuun. Facebook -pikseliä käytetään mainosten parempaan kohdentamiseen. Oma tili. Generic filters. Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 20 työntekijää. Voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden tallennuksen.

Koti Kitee – Tarjoukset, Alennuskoodit & Luettelot

Siirry suoraan sisältöön Search. Huonekalut kitee mekanismituolit. Notte- Kalustesarja Kiteen Notte-kalustesarja on yksi suosituimmista sarjoista. Tutustu rauhassa valikoimaan ja tilaa kiteen Notte- kalusteet edullisesti netistä, me toimitamme edullisesti kaikkialle Suomeen! Yleiskatsaus Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

huonekalut kitee

Tuotemerkit

Peitot Tyynyt Petauspatjan suojat. Notte-sarjasta on saatavilla erilaisia säilytinkalusteita lipastoista senkkeihin. Arvostelu tuotteesta: 5. Tyynyt ja peitot Peitot Tyynyt Petauspatjan suojat. Kiteen Huonekalutehdas Oy. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

ford mondeo mk5 mobile de

Login • Instagram

Arvostelu tuotteesta: 5. Työpöydät ja kirjoituspöydät. Ydinperhe-omisteinen yritys valmistaa edelleen kaikki koivuiset huonekalut Kiteen tehtaassa. Toimisto- ja konttorikalusteet Mappikaapit ja -hyllyt Piirongit ja laatikostot Senkit. Recliner mekanismituolit.

Kiteen Huonekalutehdas Oy | Nettikaluste

Kiteen Huonekalutehdas Oy:llä on pitkät perinteet. Notte- kalusteet valmistetaan tietenkin koivustaja ja on saatavilla valkoisena ja koivun värisenä. Tuotteet ja palvelut Huonekalun valmistusta, huonekalujen valmistaja, koivukalusteet, koivukalusteita, koivurakenteinen kaluste, koivurakenteiset kalusteet, koivurakenteisia kalusteita, koivusta tehty huonekalu, koivusta tehdyt huonekalut, koivusta tehtyjä huonekaluja, sängyt, lastensängyt, sängynpäädyt, yöpöydät, moottoripohjat, patjat, sohvat, tuolit, pöydät, piirongit, TV-tasot, vitriinit, vaatekaapit. Generic filters. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen , Kiteellä yritys on toiminut vuodesta Perinteiset sängyt.