Hyperx Mx Blue

Ammattilaisten arvostelut: 46 arvostelua. Näppäimissä on painetta kestävät metalliseoksesta valmistetut jousipyssyt. Irrotettavissa oleminen punottu mini-Universal Serial Bus-virtajohto pienentää säilytettävän hyperx mx blue kokoa ja pienentää johdon vaurioitumisriskiä. Ne perustuvat Cherryn uudenlaiseen Gold Crosspoint -tekniikkaan, joka on Saksassa suunniteltu, kehitetty ja valmistettu maailman johtava mekaanisten painikkeiden kytkentätekniikka. Verkkokaupan maksutavat:. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla!

HyperX Alloy FPS Cherry MX Red mekaaninen pelinäppäimistö

Hyperx mx blue on 50 miljoonan painalluksen takuu per painike, joten laatu ja herkkyys säilyvät taatusti ennallaan. Tuote on lisätty toivelistalle. Tilaa uutiskirje. Näppäimistön umpiteräksinen runko on valmistettu pitkäikäiseksi ja käyttöä kestäväksi. Cherryn itsestään puhdistaana pysyvät kultaliittimet tekevät niistä vastustuskykyisiä pölyä ja likaa vastaan.

hyperx mx blue

Cruz Broker

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Nämä pohjautuvat Cherryn Gold Crosspoint -teknologiaan, ja ne ovat maailman johtavia mekaanisia kytkimiä. Kytkimissä on paineelle vastustuskykyiset metallijouset, ja ne on testattu kestämään jopa 50 miljoonaa painallusta ilman, että laatu tai vasteaike kärsisivät. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Tilaa uutiskirjeemme. Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun.

huawei mini speaker bluetooth

KINGSTON HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard MX Blue-NA Key | CruzBroker

Pakkauksessa on mukana kantopussi, joka helpottaa näppäimistön siirtämistä turnauksien aikana. Ammattilaisten kritiikit. HyperX Alloy FPS -näppäimistössä on kätevä Universal Serial Bus-latausliitäntä, jonka avulla pystyt pitämään puhelimesi teräkunnossa ja ylläpitämään pelitilaa samalla kun estät äkilliset keskeytykset ja haamupainallukset sataprosenttisesti ja voit hyperx mx blue kaikkia näppäimiä samanaikaisesti NKRO-toiminto. Kysy tuotteesta. Näytä mobiiliversio. Näppäimistö on tavallista tarkempi peli- ja ohjelmointikäytössä, koska siinä on Cherryn mekaaniset MX Blue -kytkimet. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti.

KINGSTON HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard MX Blue-NO Key Nordic | Ilona IT

Pakollinen kenttä. Punaisella taustavalolla varustetut HyperX -painikkeet huolehtivat dynaamisista efekteistä kuuden esiasetetun LED-tilan avulla. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Myös näppäimille 1, 2, 3 ja 4 on olemassa kuvioidut näppäinhatut. Näitä haetaan nyt:. Irrotettavissa oleva punottu mini-USB-virtajohto pienentää säilytettävän esineen kokoa ja pienentää johdon vaurioitumisriskiä. Näppäimistön umpiteräksinen runko on valmistettu pitkäikäiseksi ja käyttöä kestäväksi.