Hyviä Ruokapaikkoja Oulussa

Ravintolassa voi herkutella paitsi katutasossa myös kellarikerroksessa. Nepalilaista ruokaa tarjoileva Sauraha on Oulun ensimmäinen nepalilainen ravintola, ja se on vakiinnuttanut paikkansa Oulun etnisten ravintoloiden joukossa. Oulun tuomiokirkon vieressä kohoavan Lapland Hotels -hotellin ravintola Oula vie asiakkaansa pohjoisten makujen äärelle tarjoillen Lapin luonnon herkullisimpia makuja. Ruokalista seurailee tiiviisti sesonkeja hyviä ruokapaikkoja oulussa hyödyntää kauden parhaita hyviä ruokapaikkoja oulussa niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Surkeimmat pihvit on tullut syötyä Sokeri Jussissa: Myöskin Puistola oli todella kova pettymys, surkein yli kolmenkympin pihvi mitä ikinä on tullut syötyä: M6 oli kyllä positiivinen yllätys ja tulee käytyä kyllä uudestaan, suosittelen! Jos Oulun yössä venähtää, aamukahvia löytyy varmasti heti kulman takaa. Myös ravintolan sisustus henkii lappilaista tunnelmaa, ja on vain asianmukaista, että sama teema jatkuu myös lautasella.

Toripolliisi on vanha tuttu keskellä Oulua.

Vuonna avattu kreikkalainen ravintola Crecian tarjoaa asiakkailleen makumatkan rakastettuun Kreikkaan. Ravintola Garam Hyviä ruokapaikkoja oulussa Kajaaninkatu Tuba suosii ekohenkisyyden nimissä paljon lähi- ja luomutuotteita. Kun itse näin hyväksikäytän tätä seuraajapaljoutta, niin totta kai haluan jakaa vinkit myös muillekin eteenpäin. Pohjoisin kylä lähti matkaan Napapiirin sankareina. Kauppuri 5 Kauppurienkatu 5.

hyviä ruokapaikkoja oulussa

Toista perässä: Näläkä!

Lontoo alk. Voisipa olla hyvinkin erinnäköinen lista. Järvigrilli Järvitie Viikinkiravintola Harald Oulu. Muita, hieman vähemmän hulluja luontoelämyksiä on myös tarjolla. Seuraavaksi kerromme kolme rentoa ruokaravintolaa, joissa voi aterioida vallan vapautuneesti ja hieman huokeammin, vaikka vain yhden ruokalajin, kuten esimerkiksi pihviannoksen verran.

karhu jääpalat s market

Ravintolavinkit Ouluun: 18 erilaista ravintolavaihtoehtoa

Paljon negatiivista olen kuullut muiltakin. Puistolan omaa leipää on mahdollista ostaa myös kotiin. Lue lisää uutisia Oulusta ja Oulun seudulta täältä. Puistola Pakkahuoneenkatu Hauskaa alakavaa viikonloppua kaikille!

Ravintola Oulu | Viikinkiravintola Harald

Jännityksellä katsoin, että tuleeko jotain uutta. Näissä ravintoloissa on myös laadukkaat panimotuotteet. Ravintola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Oulun keskustasta. Paljon negatiivista olen kuullut muiltakin. Kasteja ja marjojakki saapi lisukkeeksi. Vuonna Rautatienkadulle avattu Indian Cuisine luottaa hyviin raaka-aineisiin ja pohjoisintialaiseen ruokakulttuuriin.