I5 10400

Pinterest Sähköposti. Toki oma prossu on tarjouksesta ja emolevyt Z-sarjalla kalliimpia, mutta yllättävän pieni ero lopulta, vaikka säikeitä tuplasti enemmän. Tämä i5 vastaa i7 prosessoria. Tässä on Intelin ihan pätevä vaihtoehto keskiluokkaan. Onpahan i5 10400 valita.

Intel Core i5-10400 2,9 GHz LGA1200 -suoritin

Tarkista aina ennen tuotteen i5 10400 hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Eli juu, min 60fps pelaamiseen ei tarvita kummoisesti ytimiä tai säikeitä, i5 10400 paikoittain ihan helvetisti yksittäisen ytimen tehoa. Tai sitten ei. HT ja uudet hinnat taitaa olla ne merkittävimmät parannukset jotka tuovat näitä alemman luokan prossuja takaisin harkintalistoille, AMD:n tukihutun lisätessä oman mausteensa siihen soppaan. Tässä on Intelin ihan pätevä vaihtoehto keskiluokkaan. Itse pelissä tulee raskaampiakin paikkoja kuin tuossa testipätkässä. Onpahan vara valita.

i5 10400

Tuotteen ominaisuudet

Ongelma on vaan tällä hetkellä, että ekassa aallossa tulee tuo, mutta pelkät Zemolevyt.. Liikkuminen ja ulkoilu. Uutena toki kannattaa ostaa vaan näitä uusimpia, kun saa samaan rahaan parempaa. Näin totisemmin sanottakoon että alkaa pikkasen jo nyppiin tämä ainainen cinebench vertailu kun porukka luulisin ainakin käyttää konetta kyllä ihan johonkin muuhun kuten esim. Toki pätevä peliprossu tuokin tulee olemaan halvan B-sarjan emolevyn kanssa. Taisi vakiokelloilla se nopeampi R3 puskea ruudulle yli fps CS, ja normaaleissakin peleissä pitkälle toistasataa ruutua sekunnissa — näytönohjainrajoitteisesti jopa FullHD-resoluutiolla. Onkohan tämäkin threadi pelkkä amd vs intel vääntö?

ark extinction epic games

Intelin Core i asettuu testivuodossa kilpasille iF:n kanssa –

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista i5 10400, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Alin hinta. Tämä i F on täydellinen pari satasen Bemolevylle ja ne ylimääräiset rahat voi ihan tonnin paketeissakin laittaa näytönohjaimeen. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Katso kaikki kuvat

Intel Core i suoritin 2,9 GHz 12 MB Smart Cache Laatikko

Juu kyllä moni budjetti tai edullinen prossu pyöräyttää helposti suosituimpiakin pelejä kuten myös AAA pelejäkin, kunhan ytimiä on tarpeeksi. Toimitusaika saatavilla Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Toistaiseksi RTX-sarja, joka nykyään on keskiluokan näytönohjaimia, maksaa sen verran, ettei tonnin pakettiin saa parempaa prosessoria.. Taisi vakiokelloilla se nopeampi R3 puskea ruudulle yli fps CS, ja normaaleissakin peleissä pitkälle toistasataa ruutua sekunnissa — näytönohjainrajoitteisesti jopa FullHD-resoluutiolla.