I5 11400 Vs I7 9700k

This processor i5 11400 vs i7 9700k with an unlocked BCLK multiplier, allowing users to set the multiplier value higher than shipped value, to facilitate better overclocking. Laadukkaita Päätöslauselman Kehystä sekunnissa p Monster Hunter: World Halusin odottaa uusia amd-julkaisuja tänä vuonna, jotta voisin vaihtaa kaiken käytän edelleen Gtx tä ja minun on etsittävä, onko se yhteensopiva amd-mobosien, am4? Se toimii joissakin peleissä, mutta useimmille se on hieno, k on silti hyvä jopa lle. GuacRanger July 11, Voiko I5 k ja ti pullonkaula?

Intel Core i5-11400 vs Intel Core i7-10700K

Onko tämä CPU kunnossa vielä 2 tai 3 vuotta? Voisit silti teknisesti pullonkaulan. Mikä olisi hyvä CPU ja mobo pariksi n kanssa sitten? Se on hieno todennäköisesti seuraavien kahden vuoden aikana uusista peleistä, jos olet valmis juoksemaan keskipitkällä siihen mennessä. Minecraft Saatat olla pullonkaula, mutta 60 Hz: n nopeudella ja kunnollisella ylikellolla se voi kestää vielä vuoden. RandomX hyötyy suuresta CPU -ytimien määrästä, välimuistista ja nopeasta muistin yhdistämisestä mahdollisimman monen muistikanavan kautta.

i5 11400 vs i7 9700k

Compare i5-11400 vs i7-9700K in more games

Muista, että juuret nyt on kauhea aika ostaa uusi GPU. Pitäisikö sinun ostaa valmiiksi rakennettu tietokone tai mukautettu tietokone? Top-of-the-line very high-end cpus duke it out. Ylimääräisten ytimien hyöty on, että järjestelmä pystyy käsittelemään useampia säikeitä. Darthbrodius July 16, Kyllä, mutta ei niin paljon, varsinkin jos aiot päivittää lähivuosina, en huolestu liikaa. Kaksi ilmeisintä päivitystä, joita katson, ovat i7 k tai Ryzen 7 x. Vanhemmissa peleissä luultavasti ei.

dt990 pro gaming reddit

Intel Core iF vs. Intel Core i – Suorittimen vertailutiedot ja vertailuarvot

OCing voi auttaa saamaan siitä enemmän irti ennen kuin tarvitset korkeamman tason sirua. Se on hullua, että veljeni PC: llä on ik 3,8 GHz: n 16 Gt: n ram ja Tt, ja hän juoksee melkein kaiken maksimin ollessa vakaalla kuvaa sekunnissa. This processor comes with an unlocked BCLK multiplier, allowing users i5 11400 vs i7 9700k set the multiplier value higher than shipped value, to facilitate better overclocking. Luultavasti ei iso juttu. Onko tämä CPU kunnossa vielä 2 tai 3 vuotta? Olen k: llä ja aion pitää sen vielä vuotta.

Intel Core i vs. Intel Core iK – Suorittimen vertailutiedot ja vertailuarvot

Olen saattanut saada väärää tietoa verkossa siitä, mitä sain, oletko plug and play. Päivititkö BIOSin ennen suorittimen vaihtamista? Geekbench 5, 64bit Multi-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Dishonored 2 Vertaa yksityiskohtia. Mikä emolevy sinulla on?