I7 7500u

Kumpa aina kaikki kävisi yhtä luontevasti. Oma tili Kirjaudu sisään. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille. Kun panin sp:ia, että haluan kotiin asti, niin tavara oli jo paketissa valmiina lähtöön. Pitkän tuotantoelinkaaren ja i7 7500u levykuvan ansiosta T sopii erittäin hyvin suurten ja keskisuurten yritysten laitevakiointiin. Continue Shopping. Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleminen tuote.

HP Elitebook 820 G4 Core i7-7500U 2.7 GHz FullHD Touch IPS W10H 8/512 SSD

Ohjelmisto: LibreOffice mm. Verkkokauppamme käyttää evästeitä tiedon tallentamiseen. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Käytetyt pöytäkoneet. Vahvista allaettä hyväksyt seurantaevästeemme. Katso myös kuntoluokituksemme. Myymälän yhteystiedot.

i7 7500u

Tuotekuvaus Toshiba DynaBook Tecra A40-D-1J0 14´´ i7-7500U/16GB/512GB SSD Laptop

Uudet kannettavat. Yritysmyynti ja leasing Kierrätys- ja elinkaaripalvelut Työpaikat Jälleenmyyjäksi Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Kysyttävää tuotteesta? Teraset Finland Oy Teollisuuskatu 21, Helsinki 09 myynti teraset. Katso myös kuntoluokituksemme Valmistusvuosi: Takuu: 6kk ostopäivästä Tietokone toimitetaan käyttövalmiina Tietokoneen mukana toimitetaan virtalähde Käyttöjärjestelmän mukainen tuotetunnus pohjassa tai akun alla pl.

liimapistooli biltema

elektroninen kauppa – Lenovo ThinkPad T Intel Core iU kannettava (K), Windows 10 Pro

Arvioitu toiminta-aika min riippuen virrankulutuksesta. Käytetyt kannettavat Näyttö 14”. Katso myös kuntoluokituksemme Valmistusvuosi: Takuu: 6 kuukautta ostopäivästä. Nopea vastaus lisäkysymyksiin toimituksen jälkeen. Kaapelit ja adapterit. Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme!

Toshiba DynaBook Tecra AD-1J0 14´´ iU/16GB/GB SSD Laptop Musta| Techinn

Liitännät: 2 x Universal Serial Bus 3. Kaikki toimi hyvin! Akku: Kannettavassa kaksi akkua 32Wh sekä 24Wh. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta! Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.