Lego Creator Expert 10270

Muuttamalla robotin nopeaksi cyberskootteriksi saay entistä enemmän toimintaa leikkeihisi. Nostata joulun tunnelmaa entisestään ja astu joulutonttujen valtakuntaan. Tämä kukkakimppu ilahduttaa rakastasi tai viihdyttää sinua seuraavana luovana projektinasi. Imeväisikäiset tykkäävät ajaa esteiden yli vihreä-keltaisella monsteriautolla, jossa on toimiva jousitus. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Liity Vertaa.

LEGO Creator Expert 10260 Keskustan ruokapaikka

Hienoja lahjoja inspiroimaan mielikuvitusleikkejä LEGO Creator 3in1-rakennussarjasta voi rakentaa 3 erilaista taloa. Aavemaisen mainiot yksityiskohdat herättävät tarinan eloon! Juhlat ja sesonki. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Pidä vapaata arkisesta aherruksesta ja tutustu ainutlaatuisen upeaan, jännittävään rakennusprojektiin ja sen sisältämiin yllätyksiin.

lego creator expert 10270

Tutustu myös

Mallin moniin Tai anna mielikuvituksen lentää ja rakenna jotain ihan uutta. Robottilelun upeisiin ominaisuuksiin kuuluvat liikuteltavat jalat ja kädet, pyörivä pyörösaha, selässä oleva rakettireppu ja kasvot, joiden ilmettä voi muuttaa. Sukupuoli : Pojat. Nostata joulun tunnelmaa entisestään ja astu joulutonttujen valtakuntaan. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja.

hisense a6g review

Creator Kirjakauppa | Hinta alkaen ,89 €

Pura 2 superupeaa kilpa-autoa hienosta kuljetusautosta perävaunun ramppeja pitkin, jotta ne voivat ottaa radalla mittaa toisistaan. Kolmikerroksinen kirjakauppa ja viereinen moduuleista koottava kaupunkiasunto sisältävät hauskoja rakennustekniikoita ja yllättäviä yksityiskohtia, kuten näyteikkunan, lukunurkkauksen ja avattavan rakenteen. Avaa rahtiluukku ja lähetä Hubble-teleskooppi tutkimaan maailmankaikkeutta. Mukana on isot pyörät, runko-ohjaus ja ohjaamo käännettävällä istuimella. Close product quick lego creator expert 10270 ×. Hyppää megasuurilla renkailla varustetun maastomönkijän puikkoihin ja kiidä hiekkadyynien halki tai metsän siimeksessä. Legot 3.

lego creator | Lelut ja pelit edullisesti vertaamalla

Koti ja sisustus. Kiehtova setti vannoutuneille ninjafaneilleKristallitemppeli sisältää 6 minihahmoa ninjafanien toiminnantäyteisiin seikkailuihin. Setti sisältää retroauton ja asuntovaunun, jossa on keittiö, vessa, irrotettava katto ja avautuva sivu. Kaunis suuri Creator Expert -sarja Modular Building -sarjasta: kirjakauppa, jossa on kaksi erilaista mökkiä vierekkäin harvinaisilla väreillä. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Mukana on myös toimiva rakettilaite.