Lego Ninjago 12

Ninjoille selviää, että toisen avain-tanan voi saada vain voittamalla kilpa-ajon Terra Technicassa — ja että heidän on löydettävä kilpa-autonsa yllättävillä tavoilla. Lego-lyhäreitä sisältävissä pidemmissä koostejaksoissa seikkaillaan ympäri vilkasta kaupunkia, jossa poliiseja työllistää niin roistojen toilailut kuin erilaiset sattumukset milloin missäkin. He suuntaavat yhdessä kohti tuntemattomia vesiä — ja päätyvät historiankirjoihin. Ninjat tapaavat jälleen toisensa ja lapseksi muuttunut Unagami lähtee Milton Dyerin matkaan. Sallittu yli 7-vuotiaille Voi aiheuttaa ahdistusta Sisältää lego ninjago 12. Iki-maailman tapahtumien dramaattisessa päätösosassa ystävyyden voima joutuu koetukselle kielletyn spinjitzun käärön turmelevaa vetovoimaa vastaan.

12 – Ylös ja eteen

Ninjat tutkivat lego ninjago 12 ja löytävät legendaarisen julkaisemattoman pelin, joka ottaa Ninjagon kaikki muut pelit hallintaansa. Yli-imperiumin hahmojen ilmestyessä Ninjago Cityyn kaaosta aiheuttamaan Jay houkuttelee raivoisan Unagamin seuraamaan häntä Borg-tornin huipulle, missä tämä saa kohdata luojansa, Milton Dyerin. Ninjagon kohtalo ratkeaa kun Spinjitzu-mestarit kohtaavat pelottavat Onit. Taso 13 12 min. Viimeisin voitto saa ninjat löysäämään otettaan, joten Mestari Wu muistuttaa heitä todellisesta luonnostaan. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Kai ja Zane löytävät joukon gecklejä, jotka epäilevät heidän työskentelevän Kallovelholle ja vievät heidät johtajansa lego ninjago 12 Gulchin pakeille.

lego ninjago 12

1 – Haluatko astua Yli-imperiumiin?

Ninjago noir 12 min. He suuntaavat yhdessä kohti tuntemattomia vesiä — ja päätyvät historiankirjoihin. Toivon pilkahdus 12 min. Ninjat saapuvat Iki-maailmaan ja huomaavat pian olevansa pulassa, mutta heidän onnekseen paikalliset pilkkijät ojentavat auttavan kätensä. Aspheera janoaa kostoa hänet pettäneelle kavalalle petturille.

luhta your face

LEGO Ninjago | Netflix

Ninjat taistelevat karannutta Mekaanikkoa vastaan lego ninjago 12 päästä tasolle Pudotus 12 min. Kun Paulan paras ystävä Jojo rakastuu ja jättää taakseen villit treffiseikkailut Berliinissä, Paula tekee kaikkensa pilatakseen ystävänsä häät. Tervetuloa upouuteen Ninjagon kaupunkiin! Vauhdikkaassa ja hauskassa seikkailuanimaatiossa seurataan Sonicin ja hänen kaveriensa temmellyksiä. Jay ja P. Kivinen alku 12 min.

LEGO Ninjagon tuotantokausi – Yli-imperiumi – Wikipedia

Nya ja Kai yrittävät saada munssit ja gecklit liittoutumaan yhteistä vihollistaan Kallovelhoa vastaan. Tuhlaajaisä 12 min. Tässä olisi jo ongelmia kerrakseen, mutta lisäksi puistoa johtaa täysin kelvoton keinoäly, joka vain mutkistaa tilannetta. Maija Pihlajaoja. Unagami murtautuu todelliseen maailmaan ja alkaa terrorisoida Ninjagoa. Ninjat etsivät tehtävää, jotta he voisivat harjoittaa spinjitzua, mutta heidän epäonnekseen Ninjago Cityssä vallitsee harvinainen rauhan aika. Ninjat toivotetaan tervetulleiksi Shintaroon, missä Cole ja prinsessa Vania tutkivat salaperäistä vierailijaa ja salaista maanalaista kaivosta.