Lego Ninjago Airjitzu Kai

Lisätietoja on Legon sivustolla. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän lego ninjago airjitzu kai verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen.

Lego Ninjago LEGO 70739 NINJAGO Airjitzu Kai Flyer Lego -minihahmolelu, Ninja lego, png

Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei Object Linking and Embedding pyytänyt. Without JavaScript our website won’t work properly. Manage consent. Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. JavaScript disabled. Setistäni puuttuu Lego-palikka.

lego ninjago airjitzu kai

Hinta- ja tuotetiedot

Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 0. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Tästä oli apual jaa. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi.

lexar nq100

Lego Ninjago LEGO NINJAGO Airjitzu Kai Flyer Lego -minihahmolelu, Ninja lego, png | PNGWing

Without JavaScript our website won’t work properly. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, lego ninjago airjitzu kai nupit ovat onttoja. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 0. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen?

LEGO Ninjago Airjitzu Kai Flyer – Lelut24

Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Älä koskaan pese palikoita pesukoneessa tai astianpesukoneessa.