Leluja Vauvoille

Takaisin Tuoteryhmät Tuoteryhmät Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Autotarvikkeet Autokemikaalit Tuulilasin pyyhkijät Moottori- ja sähkötarvikkeet Moottorivoiteluaineet Muut autotarvikkeet Leluja vauvoille pesutarvikkeet Lumiharjat ja jääraapat. Lapsi kääntyilee ympäri ja erilaiset katseltavat ja kosketeltavat esineet toimivat loistavina virikkeinä. Hauskat pinottavat kuutiot, joista voi rakentaa tornin. Baby Shark Kylpylelu 3 kpl 9 Suloinen vaunulelu on helppo kiinnittää vaunujen tai rattaiden kuomuun lasta leluja vauvoille.

Vauvalelut

Ilmoita saatavuudesta. Kotimainen ihana purulelu ketjulla ja klipsikiinnityksellä. Aistipallo pahkuroilla Ø8 cm – Melon Valmistettu luonnonkumista ja maalattu elintarvikelaatuisella maalilla. Lelukaaren puusta valmistetut, kirkkaan leluja vauvoille ja hauskan muotoiset lelut viihdyttävät lastasi Baby Björn-sitterissä keinutellessa. Oma tili. Pehmoeläin varrella 18 cm 6 ,

leluja vauvoille

Voinko auttaa vauvaani oppimaan ja kehittymään?

Erilaiset peuhalelut toimivat erityisen hyvin tämän ikäisille. Pienille lapsille, vauvoille ja taaperoille tarkoitetusta lelusta ei saa irrota pieniä osia aiheuttaen tukehtumisvaaraa, eikä lelu saa sisältää myrkyllisiä tai muuten vaarallisia aineita esim. Baby Maracas – kellonmuotoinen 1 kpl Heliseviä palloja on kiehtovaa katsella. Tampere Kaleva. Erimuotoiset palikat laitetaan pallosta tai talosta sisään palikan muotoisesta aukosta. Löydät tästä kategoriasta leluja, jotka voit ottaa mukaan leikkeihin lapsen ensimmäisen vuoden aikana. Aktiviteettikoira – 80 cm pitkä Mukava iso pehmokoira.

keittiön hana pesukoneliitännällä

Ensilelut vauvalle – Vaunu-aitta

Aistipallo – Leluja vauvoille ja vihreä, 2 kpl. Loistava lelu pienelle vauvalle ja lapselle. Lelukaari Emma Rocker sitteriin kahdella lelulla, lisäksi mukana myös pieni niskatyyny. Lelut 0—1-vuotiaat: Mitkä lelut ovat parhaimpia vauvoille? Eläinlelut kpl. Eläinkylpylelu 6,5 cm 4 Ilmoita saatavuudesta.

Vauvalelut | Vauvojen lelut | verkkokauppa

Lahti Syke. Tiesitkö, että muihin nisäkkäisiin verrattuna ihmislapset ovat kaikista avuttomampia? Sopii hyvin rannalle, hiekkalaatikolle ja miksei kylpyleikkeihin. Käännetty kaunokirjallisuus. Ensimmäisten helistimien tulisi olla kevyitä ja hyvin tasapainossa pysyviä.