Lenovo Tab M10 Folio

Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Katso kaikki kuvat Toimitusaika 2 – 7 päivää. Palautetta sivustosta. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

Lenovo Folio Case and Film for Lenovo Tab M10

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kerro, niin korjaamme asian. Suojakotelo on suunniteltu Lenovo Tab Mn muotoilun mukaisesti jättäen painikkeet ja kameran vapaaksi, joten käyttökokemus ei kärsi suojuksesta, vaan lenovo tab m10 folio suojakotelo tuo paremman näppituntuman ja voi säästää sievoisen summan onnettomuuden sattuessa. Yksilöllinen Lenovo Tab M10 -suojakotelo tekee tabletistasi helposti tunnistettavan ja suojelee tablettiasi arjen kolhuilta ja naarmuilta. Katso kaikki kuvat

lenovo tab m10 folio

Hinta- ja tuotetiedot

Toivelista luotu. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Toimitusaika 2 – 7 päivää.

lenovo tab m10 accessories

Lenovo Tab M10 HD 2Gen Folio Case Harmaa | Telia

Näytönsuojat, suojakuoret ja -laukut. Tallenna Peruuta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

Lenovo Tab M10 suojakotelo/suojus, hinta 13 €

Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Toimitusaika 1 päivä. Käyttöehdot Palaute. Toimitusaika 5 päivää. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Yksilöllinen Lenovo Tab M10 -suojakotelo tekee tabletistasi helposti tunnistettavan ja suojelee tablettiasi arjen kolhuilta ja naarmuilta.