Lenovo Tab P11 Plus Suojakotelo

Kotelo toimii jalustana ja sen kannen voi taittaa kahteen erilaiseen katselukulmaan. Laadukkaat sporttikuulokkeet järkihintaan! Alin hinta. Kerro tuotteesta muillekin ja kirjoita arvostelu! Napsauta tabletti kotelon sisäkuoreen ja käännä kansi kiinni. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

Lenovo Tab P11

Autamme mielellämme sinua sopivien tuotteiden löytämisessä! Näytön päälle kääntyvä kansi estää säröjen syntymisen. Saat meiltä myös tableteille alkuperäiset Otterbox tehokuoret, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa paketissa. Olemme osa Tokoi eCommercea. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos mallillesi ei löydy panssarilasia, 9H-kovuinen nanopinnoite on loistava vaihtoehto naarmunsuojaksi. Kotelo toimii jalustan, jolla laitteen saa asetettua kahteen erilaiseen katselukulmaan.

lenovo tab p11 plus suojakotelo

Tuote-esittelyjärjestelmä

Käyttöehdot Palaute. Tilapäisesti loppu. Takapintaa ja reunoja suojaavassa kuoressa on vahvistetut kulmat, jotta tabletti ei vaurioidu pudotessa tai kolahtaessa. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle! Kotelon kannen voi taittaa kahteen erilaiseen jalusta-asentoon ja valita katselukulman käyttötarpeen mukaan.

amd ryzen pro 4750u

Lenovo Tab P11 Kuoret, Suojakotelot, Panssarilasit –

Kansi peittää näytön, jotta siihen ei pääse syntymään säröjä. Kotelolla tabletin saa aseteltua käyttötarkoituksen mukaan kahteen erilaiseen katselukulmaan. Temperoidusta lasista valmistettu vahva panssarilasi näytönsuoja on paksuudeltaan vain 0,3mm. Saat meiltä myös tableteille alkuperäiset Otterbox tehokuoret, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa paketissa. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle!

Lenovo Tab P11 suojakotelo/suojus, hinta 19 €

Arvostele tuote. Päivitetty Mukavan ohut ja kevyt kotelo tekee kuljetuksesta käytännöllistä. Kotelon voi asettaa jalustaksi kahteen erilaiseen katselukulmaan. Pienikokoinen 1. Kuoriosan alle jäävät reunat sekä takapinta ja kulmien lisävahvisteet tuovat suojan kolahduksilta ja putoamisita. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.