Lenovo Thinkpad T480 I5

Intel UHD Graphics Kun muoto ja toimivuus kohtaavat ThinkPad-asiakkaidemme toiveiden mukaan kootussa yrityskäyttöön tarkoitetun T-sarjan koneen USB-C-telakkaliitäntä on sivulla, ei koneen alla. Apple konfiguraattori. Lenovo thinkpad t480 i5 näppäimistö ja monipuolinen liitäntävalikoima ovat käytännöllisiä, ja parannetut suojausominaisuudet pitävät kaiken työhön liittyvän turvassa paikasta riippumatta. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Siirry Tuoteoppaat. IT-päällikön päiväuni ThinkPad Tssä on Match-on-Chip-sormenjälkitunnistin, kirjautumistietojen todentamiseen käytettävä huijauksenestotekniikka sekä avattava ja suljettava ThinkShutter-verkkokamera.

Lenovo ThinkPad T480 14´´ i5-7300U/8GB/256GB SSD Laptop

Tyhjennä hakukenttä Hae. Lenovo thinkpad t480 i5 ja vaivaton online-tietoturva Sivustoille kirjautuminen ja maksaminen verkossa edellyttää yleensä monenmoisten salasanojen muistelua. Rajoitettu takuu – 3 vuotta – on-site Rajoitettu takuu – akku – 1 vuosi. Kuhunkin Teen sisältyvä maailmanlaajuisesti voimassa oleva vakiotakuu tuo mielenrauhaa. Voit luottaa siihen, että T-sarjan laitteesi toimii napajäätiköiltä hiekkamyrskyihin ja että se selviää painottomuudesta kuin roiskeista ja putoamisistakin. Kannettavan laukut.

lenovo thinkpad t480 i5

Hinta- ja tuotetiedot

Nostaa suoritustasoa ja herättää huomiota Edeltäjäänsä huomattavasti nopeampi ja tehokkaampi 8. Products ship within the same business day excl. Suunniteltu tositoimiin Valokuvat Videot. IT-päällikön päiväuni ThinkPad Tssä on Match-on-Chip-sormenjälkitunnistin, kirjautumistietojen todentamiseen käytettävä huijauksenestotekniikka sekä avattava ja suljettava ThinkShutter-verkkokamera. Win 10 Pro bit.

alpha s

Lenovo ThinkPad T, halvin hinta €

FIDO kokoaa käyttäjän tiedot ja tunnistetiedot kolmeen suojattuun kerrokseen ja helpottaa turvallista online-käyttöä. Vahva ja vaivaton online-tietoturva Sivustoille kirjautuminen ja maksaminen verkossa edellyttää yleensä monenmoisten salasanojen muistelua. Uusimmilla tehosuorittimilla ja koko päivän kestävällä akulla varustettu lenovo thinkpad t480 i5 kannettava on vankka ja silti mukavan kevyt ottaa mukaan mihin tahansa. Tyhjennä hakukenttä Hae. All rights reserved. Jokaisen ThinkPad-kannettavan luotettavuus ja kestävyys testataan tiukoilla kokeilla, joilla mitataan muun muassa kykyä suoriutua hankalissa olosuhteissa. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä.

ThinkPad T | Vankka tuumainen yrityskannettava | Lenovo Suomi

Products ship within the same business day excl. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kingston muistihaku. Haluan laitteeni rahoitettuna ». Lisäksi Microsoft AutoPilot säästää aikaa Tn määritysten tekemisessä ja käyttöönotossa. Kun muoto ja toimivuus kohtaavat ThinkPad-asiakkaidemme toiveiden mukaan kootussa yrityskäyttöön tarkoitetun T-sarjan koneen USB-C-telakkaliitäntä on sivulla, ei koneen alla. Näin T on vain 19,95 mm paksu.