Lenovo Tp T460

Verkko Bluetooth Kyllä. Näppäimistön taustavalo Kyllä. Paneelin tyyppi IPS. Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Dropbox Business.

Lenovo ThinkPad T460 14″ FHD-IPS i5-6300U/8/256SSD/WIN10P

Huomaathan että tallennamme joka tapauksessa sivuston käytön kannalta pakolliset evästeet, kuten ostoskorin sisällön tai kirjautuneen käyttäjän tunnistuksen. Prosessori iU. Kysy, jos et löydä sopivaa laitetta. Show savings:. Voit esitellä tekemääsi työtä siis vaivattomasti työ- ja opiskelukavereillesi aina tilanteen niin vaatiessa.

lenovo tp t460

Parhaat ehdotukset

Vaihda toiseen akkuun lennossa kannettavaa sammuttamatta käyttämällä ylimääräistä matka-akkua, jolla latausten välinen aika kasvaa. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. Näytön pinta Matta. Grafiikka ja IMC-litografia 14 nm. Näyttö Näytön halkaisija tuuma 14 ”. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna.

lego city uutuudet 2020

ThinkPad T | tuumainen, ohut ja kevyt Ultrabook&trade, yrityskäyttöön | Lenovo Suomi

Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. Conflict Free -prosessori Kyllä. Käyttöjärjestelmän kieli Suomi, vaihdettavissa lisävalinnoista. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna. Windows-näppäimet Kyllä.

Lenovo ThinkPad T – Tuotetiedot |

Intel® Smart Cache Kyllä. HD-tyyppi Full HD. Intel®-tietoturvaominaisuudet ja vPro-vaihtoehdot lisäävät turvallisuutta ja parantavat käytettävyyttä päivityksiä käyttöönotettaessa. Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On. Julkaisupäivä Sähköposti myynti mediakulma. Paino (fysiikka) ja painomitat Paino (fysiikka) g.