Lenovo X13 Yoga I5

Laitteen Kestävyys testattu X13 Yoga testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Tämä akku kestää X13 Yoga 2-in-1 -kannettavan akku kestää koko päivän.

ThinkPad X13 Yoga

Suomi Ohjeita. Aina valmiina Modern Standby -tuen ansiosta X13 Yoga -kannettavasi herää sekunnissa ja muodostaa Netti-yhteyden vain sekuntia myöhemmin. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. X13 Yoga testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Intel Core i5

lenovo x13 yoga i5

Tuotetiedot

Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Joustava suorituskyky Reilun puolentoista sentin paksuinen ja vain 1,36 kg:n painoinen ThinkPad X13 Yoga 2-in-1 -kannettava on kätevän ohut ja kevyt. Suomen suurin It-alan erikoisliike. Show savings:. Viimeksi katsomasi tuotteet.

amazfit kello

Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 1 (20SXBMX) yrityksille | Atea eShop

Sisältää 3 vuoden on-site-takuu Onsite-tuessa tekninen asiantuntija korjaa laitteen paikan päällä, jos ongelmaa ei voida ratkaista etänä. Yritystiedot Yhteystiedot Ajankohtaista. He pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Xbox Series X, pelikonsoli. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan listaltamme. HDMI 1.

ThinkPad X13 Yoga | 13,3″ 2-inyrityskannettava | Lenovo Suomi

Sony WHXM4, kuulokkeet. X13 Yoga testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Lisäksi laitteen akku kestää koko päivän, ja voit valita eri näyttövaihtoehdoista jopa 4K-tarkkuuteen asti. Tekniset asiantuntijat voivat etäyhteydellä diagnosoida takuuaikana ilmeneviä laitteisto-ongelmia ja yleisiä perusongelmia. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori.