Lenovo Yoga A 940

Määritä asetuksia ja aseta toimintoja esimerkiksi Adobe Illustratorissa, Photoshopissa tai Lightroomissa. Yoga A Kaikki on siistiä Lenovo Yoga C n konepellin alla. Verkkokamerassa on siisti yksityisyyssulkimen liukusäädin, ja kannessa on sormenjälkilukija oikealla puolella. Ja vaikka akun kesto on hieman keskimääräistä parempi, se olisi voinut olla paljon parempi.

Lenovo Yoga A940-27 F0E5000JMT

HDMI-tulo ja -lähtö 7. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Edellinen Seuraava. Sinun on parempi ostaa ulkoinen verkkokamera. Anna tekoälyn helpottaa arkeasi Lenovo Smart Assist ennakoi tarpeesi tekoälyn avulla. Kynän mukana tulee myös kaksi painiketta, jotka voit ohjelmoida itse Lenovo Pen Settings -sovelluksessa. Vahvista luovuuttasi.

lenovo yoga a 940

Tuotteen kuvat ja videot

Sen olisi todellakin pitänyt olla ponnahdusikkuna. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Järjestelmä on kuitenkin lyhyt porteissa, tarjoaa huonot katselukulmat ja siinä on vaikeasti irrotettava kynä. Se ylitti myös Prestige n ja ZenBook n Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla.

jbl flip essential aux

LENOVO Wireless Charging Yoga A | IoT House

Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. AC-tulo 8. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Verkkokamerassa on siisti yksityisyyssulkimen liukusäädin, ja kannessa on sormenjälkilukija oikealla puolella. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Sen olisi todellakin pitänyt olla ponnahdusikkuna.

Lenovo Yoga C (15 tuuman) arvostelu –

Tee täydellistä jälkeä Vieritä, kalibroi tai tee hienosäädä projektisi yksityiskohtia Yoga An sisältöjen luomisessa auttavan kiertosäätimen avulla. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Ilmainen kokeilutilaus, johon sisältyvät Adobe Photoshop ja Lightroom Kun ostat Yoga An, saat yhden kuukauden ilmaisen kokeilutilauksen, johon sisältyvät Adobe Adobe Photoshop ja Lightroom. Järjestelmä on kuitenkin lyhyt porteissa, tarjoaa huonot katselukulmat ja siinä on vaikeasti irrotettava kynä. Yoga C kesti 11 minuuttia ja 11 sekuntia 4K -videon koodittamiseen p -kuvaan HandBrake -vertailuarvossamme, mikä ylittää luokan keskiarvon. Sisustus on yhtä suoraviivainen kuin ulkopuoli, harmaa kansi yhdistettynä harmaasta reunasta reunaan -näppäimistöön.