Lenovo Yoga Slim 7 Intel

Katso kaikki kuvat 8. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Wrong Input. Voit myös tehostaa työskentelyäsi ja pelaamistasi valitsemalla laitteeseesi uusimman erillisen NVIDIA ® -näytönohjaimen valinnainenjoka takaa sovellusten sujuvan ja nopean toiminnan. Lähetetään työpäivän kuluessa. Valmis lähetettäväksi 0.

Yoga Slim 7 (14″ Intel)

Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Pikalataus edellyttää 95 W:n verkkolaitteen käyttöä. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Liikkuminen ja ulkoilu. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

lenovo yoga slim 7 intel

Yoga Slim 7 (14″ Intel)

Ladataan hintagraafia. Edellinen Seuraava. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Etsitpä uusinta älytekniikkaa tai tehokasta laitetta, jolla voit koetella luovuuttasi, Yoga on sinulle juuret oikea valinta.

langaton hiiri power

Lenovo Yoga Slim 7 14” iG7 | Deoksiribonukleiinihappo

Läppärit. Lasinäytöllä varustettujen mallien paino alkaen 1,54 kg, muiden mallien alkaen 1,55 kg. Rapid Charge Pro -pikalataus: Lataa 30 minuutin ajan valmiustilassa tai suljettuna ja täytä akkusi jopa prosenttisesti. Sony WHXM4, kuulokkeet. Alexa on varustettu laajennetuilla kuvaominaisuuksilla ja älykkäällä ohjauskeskuksella, jolla voit hallita kaikkia laitteitasi. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Aina ilmainen palautus.

Yoga Slim 7 (14″, Intel) | Ohut ja tehokas 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Valmis lähetettäväksi 0. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Tehokkaat näytönohjaimet Universal Serial Bus-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.