Lenovo Yoga Tab 3 Plus

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat. Arvostele tuote. Lazy Universal Hanhenkaulainen Magneettipidike – 4″” – Musta. Sen näyttö on tarkka, akku kestää pitkään ja teatteritasoiset JBL-kovaääniset ovat ihanteelliset videoiden suoratoistoon. Tällöin sivut, takaosa ja näyttö ovat hyvässä turvassa vahinkojen varalle. Lähetä arvostelu. Lue lisää.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 ZA1N 32GB

Kulutusta kestävällä keinonahalla päällystetty kotelo on pitkäikäinen kumppani tabletillesi. Neljä miellyttävää katselutilaa Selaa reseptejä ruokaa laittaessasi, tarkista sosiaalisen median syötteitä syödessäsi ja katso elokuvia treenatessasi. Roiskesuojatussa grammaa painavassa tabletissa on neljä käyttötilaa, joiden ansiosta katselukokemus on tavattoman miellyttävä. Quick Charge 3. Monipuoliset ja turvalliset maksutavat.

lenovo yoga tab 3 plus

Lisätiedot

Yleismaailmallinen Peukut ylös Työpöydän Jalusta. Quick Charge 3. Kankainen 10″ Tabletin Suojapussi, Harmaa. Yleiskäyttöinen Monitoiminen Alumiiniseos Taitettava Pidike. Sen näyttö on tarkka, akku kestää pitkään ja teatteritasoiset JBL-kaiuttimet ovat ihanteelliset videoiden suoratoistoon.

katia concept merino

Lenovo Yoga Tab 3 Plus | Lenovo Suomi

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Valokuvat Videot. Products ship within the same business day excl. Kerro tuotteesta muillekin ja kirjoita arvostelu! Lenovo Yoga Tab 3 Plus adapterit ja kaapelit. Vain korttimaksut Vaihto ja palauttaminen TukkuClub Kuinka tilaaminen toimii? Suojaa koko tabletille – myös näytölle Tabletin suojakotelo on erittäin tehokas tapa suojata laite naarmuilta ja kolhuilta.

tablets :: yoga series :: yoga tab 3 plus – Lenovo Support SK

Lazy Universal Hanhenkaulainen Magneettipidike – 4″” – Musta. Akku on niin tehokas, että sitä voidaan käyttää Universal Serial Bus:llä toimivana On the Go -virtalähteenä, jolla voit ladata kaikki muut laitteesi. Kantokyky ei perustu vain laadukkaisiin materiaaleihin — Tab 3 on myös roiskesuojattu, joten sitä voi käyttää missä vain kastumista pelkäämättä. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Universaali 10″ Tabletin Vesitiivis Suojapussi. Edellinen Seuraava. Asiakasarvostelut kohteelle Lenovo Yoga Tab 3 Plus.