Levypainot 30 Mm Tankoon

Nämä levypainot sopivat loistavasti esim. Laadukas rautainen kg levypainosarja kotikäyttöön. Gymstick Olympic Hauistanko 10kg. Levytangossa on sopiva medium tason karhennus, joka parantaa pitoa myös käsien ollessa hikiset. Näin säästät kallisarvoista treeniaikaa.

Levypainot (30 mm)

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Vinyylipäällysteiset Sopii 30mm tankoihin 2 x 15kg asti. Täydelliset levypainot kovaan ja hiljaiseen treeniin. Kaikissa tuotteissa on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 14 päivän palautusoikeus. Jotta löytäisit tangollesi sopivat painot, olemme tähän oppaaseen listanneet tietoa niistä.

levypainot 30 mm tankoon

VIIKON ERIKOISTARJOUS:

Nämä luvut merkitsevät levypainojen reiän halkaisijan kokoa. Pienemmillä välineillä saat tehokkaan treenin vaikka olohuoneessasi! Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima levypainoja 30mm reiän halkaisijalla. Joten hyvänä nyrkkisääntönä on pitää, että jos pystyt tekemään liikkeitä suurilla painoilla, on järkevämpää hankkia 50 mm tanko- ja levypainot. Hinta Hinta. Levypainoja on saatavilla 1,25 — 25 kilon väliltä.

didriksons luna

Koko Suomi,

Näin ei tarvitse vaihtaa tankoja sekä painoja. Heillä on tapana suosia vapaita painoja painonnostolaitteiden ylitse, koska vapaat painot eivät OLE niin rajoittavia kuin painonnostolaitteet. Levytangon lisäksi tarvitaan siihen sopivat painot. HC Pro maastavetotanko Max. Lisää toivelistaan.

Levypainot & painonnostotangot netistä |

Levypainoa voi käyttää myös kyykyissä tuomaan lisähaastetta. Lisäksi tanko — varsinkin pehmustettuna — sopii selällään tehtäviin lantionnostoihin pakaroita vahvistamaan. Gymstick Olympic Jousilukot 50mm. Laaja valikoima. Tankoihin on saatavilla erilaisia lukkoja, jotta painot eivät tipu pois päistä. Hyvä sijoitus jos haluaa mahdollisimman edullisen kotikuntosalin.