Lg 48 Oled

LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. URL on kopioitu leikepöydälle. Takaisin sivun alkuun. Intertekin riippumattomasti vahvistama. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Uusi pelihallintapaneeli on yksinkertainen valikko, jonka avulla voit lg 48 oled tarkistaa tietyt peliasetukset tai muuttaa niitä pelin pelaamisen aikana.

LG OLED48A1 48″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

OLED Sport. Kaikki kuvaan ja ääneen tehtävät säädöt tehdään automaattisesti, joten kaikki katselemasi sisältö on mahtavaa. AI Sound Pro Nyt ääni kytkeytyi ammattilaistasolle. Lisää ostoskoriin. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Uusi koti Tervetuloa uuteen kotiisi.

lg 48 oled

Osta netistä

Osta nyt. Vaihda evästeasetuksesi. OLED Cinema. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Mikä vie OLEDin täysin omaan luokkaansa?

helsinki pori lento

LG C1 48 INCH 4K Smart OLED TV | LG Suomi

Pelaamisen uusimmat vaatimukset Pelaa korkeimmalla tasolla. Katso koko video. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Tämä merkitsee sitä, että näytöllä näkemäsi värit vastaavat hyvin tarkasti alkuperäistä kuvaa. Sony WHXM4, kuulokkeet.

LG OLED48C15 (48″) OLED-televisiotoiminta, hinta €

Valitse suosikkiääniavustajasi ja ohjaa TV:täsi äänellä täysin uudesta kotinäytöstä, joka tarjoaa entistäkin enemmän käyttömukavuutta ja ohjausmahdollisuuksia. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. T3 move. Valitse tyylisi. HDR 10 Pro Koe nautintojen koko kirjo. Viihde ja elektroniikka.