Lg 70um7100pla 70

Jyväskylä Palokka. Aktiivinen 4K HDR optimoi jokaisen kohtauksen tarjoten hienovaraiset yksityiskohdat ja täyteläiset värit. T ekijäinoikeudet © L G Electronics Inc. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Teksti-TV-toiminto Kyllä. Malli vaaditaan. Tampere Kaleva.

LG 70UM7100PLA käyttöohje

Älykäs äänentunnistus Kyllä. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Maksun jälkeen tilauksen tuotteita ei voi palauttaa, eikä tilausta voi perua. Teksti-TV-toiminto Kyllä. Ei saatavilla. Samsung smart tv 32″ 32t

lg 70um7100pla 70

Tuotteen ominaisuudet

Tuetut videomuodot H. Verkko Wi-Fi Kyllä. TV sisältää monipuoliset liittännät ja kaikki teräväpiirtovirittimet. Vauvan hoitotuotteet Tuttipullot Tutit Vauvan rintaruokinta ja syöttäminen Vauvan ihonhoitotuotteet Itkuhälyttimet Hoitoalustat ja -pöydät Harsot ja rievut. Tietokone sisään D-Sub Ei. Katso kaikki Televisiovastaanottimet.

1050 cerberus

LG 70UMPLA 4K Smart UHD TV 70″ – Prisma verkkokauppa

Laitteen syvyys jalustan kanssa mm. Usein Kysytyt Kysymykset Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Vauvan hoitotuotteet Tuttipullot Tutit Vauvan imetys ja syöttäminen Vauvan ihonhoitotuotteet Itkuhälyttimet Hoitoalustat ja -pöydät Harsot ja rievut. Repel Dr.

LG 70UMPLA käyttöohje (Suomalainen – 35 sivut)

Syvyys cm. Eteis- ja säilytyskalusteet Eteiskalusteet Säilytyskalusteet. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Yksinkertainen mutta ihastuttava design. Keittiön varusteet Keittiökaappitarvikkeet Työpöytätasot Tiskipöydät ja altaat Jätevaunut.