Lg Kuivaava Pyykinpesukone Cv50t6s2e

Tarran mukaan pesee 7kg ja kuivaa 4kg. Adlibris alennuskoodi – Löydä parhaat kirjat ja tuhansia muita tuotteita Adlibrikselta. Leave this field blank. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Tuohan on ihan normaalia.

Onko kuivaavista pyykinpesukoneista kokemuksia?

Miten muiden merkkien koneet, minne se nöyhtä menee? Joo, taisi olla Candy ja aika vanha jo ja kyllä tuon ajan koneissa kuivaavat pyykkikoneet ihan yleisesti käyttää vettä kuivauksen aikana. Jansku Ilmeisesti vanha Candy, mulla oli samanlainen. Ota yhteys paikalliseen jälleenmyyjään tai LG: hen saadaksesi palvelut. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Myös työkiireinen.

lg kuivaava pyykinpesukone cv50t6s2e

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Minuses: button drying option as extension to Cotton program for example sometimes leaves the clothes stays slightly wet on the highes dry setting dries quickly on the shelfs tho some water might get stuck in the rubber seal and when you open the door it might drip on you or the items inside the washer. Kone on pieni, joten mahtuu ahtaampaankin tilaan. Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Thu Mar 24 CET Mun kaveri osti jonkun n.

koiran häkki puuilo

LG kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E pyykinpesukone

Matsmart alennuskoodi – Torju ruokahävikkiä ja säästä rahaa hyödyntämällä parhaat tarjoukset. Vauvat ja taaperot. Siis jos pesee täyden koneellisen, niin kone ei kuitenkaan pysty kuivaamaan kaikkia kerralla vaan osa pitää ottaa pois? Muut pyykit kuivauskaapissa sillä Candy mielestäni kutisti aika monia vaatteita. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Lg kuivaava pyykinpesukone cv50t6s2e kirjoitti: Jos ostatte jonkun, niin älkää ostako halpaa.

Ilmoitusta ei löytynyt

Mies35vee kirjoitti: Meillä on LGn erikoismittainen, vain 45cm syvä kuivaava pesukone. Lue keskustelun säännöt. Pesu- ja kuivaus-tulokset ovat ällistyttävän hyviä kun miettii että kone on näinkin ohut mitoiltaan, edellinen pesukoneemme oli täyskokoinen ja tuli 20 senttiä kylpyhuoneen ovenkarmista yli, joten se sai väistyä tämän tieltä. Täyttäminen : Edestä täytettävä. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Aihe vapaa.