Lg Magic Tap

Se tarjoaa myös ostokokemuksen valituilla LG-lähetyskanavilla ja TV-palveluilla vaihtamalla liukusäätimen väriä aina, kun Magic Explorer löytää tietoja jaettavaksi. Sports Alert Näe oman joukkueesi kaikki lg magic tap. Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia lg magic tap sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen. Päivitetty älykäs alusta saa myös uuden Magic-kaukosäätimen navigointia varten, ja yritys pyrkii tarjoamaan ”hauskemman ja intuitiivisemman sisällönhakukokemuksen” seuraavalle televisiosarjalleen. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

LG julkistaa WebOS 6.0 Smart TV -alustan, jossa on uudistettu aloitusnäyttö ja paljon muuta

Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste lg magic tap eller firmware. LG:n uuden sukupolven televisiot sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Kaikki pelisi uudella tasolla. Viihde Kaikkien suosikkiesi koti. Bluetooth-tilaääni tuo stadionin täyden tunnelman kotiisi, kun taas Sports Alertit pitävät sinut ajan tasalla suosikkijoukkueesi uutisten suhteen.

lg magic tap

LG Smart TV:t saavat uuden käyttöliittymäpäivityksen

Rajaton määrä osoitteita Gmailissa on näppärä ominaisuus, jolla voit luoda itsellesi rajattoman määrän sähköpostiosoitteita avaamatta uutta Gmail-tiliä. Se tarkoittaa myös, että käyttäjät voivat selata puhelimensa sisältöä television kautta samalla, kun he käyttävät älypuhelimen suosikkisovelluksiaan ja -ominaisuuksiaan. Nyt se on yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan ääniohjaimien kanssa, joten voimme etsiä ja navigoida äänellä nopeasti. TV runsaalla XP-määrällä. Lisäksi uusi Seuraava valinnat -ominaisuus voi analysoida katsojien mieltymyksiä löytääkseen enemmän heidän makuunsa sopivaa sisältöä. Magic Remote -kaukosäädin on myös saanut uuden päivitetyn ulkoasun, minkä lisäksi siinä on yksinkertaisemmat toiminnot äänikomentojen käyttämiseen. Nano Sport.

amazon f1 2020 ps4

LG päivittää webOS -älyalustansa vuoden TV -valikoimaansa

Kaikki toiminta kuulostaa rikkaammalta ja realistisemmalta, joten nyt suuren urheilujuhlan tuntu on aistittavissa olohuoneessasi. Melkein loppuunmyyty. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Jokainen väri on kristallinkirkas. Bluetooth-tilaääni tuo stadionin täyden tunnelman kotiisi, kun taas Sports Alertit pitävät sinut ajan tasalla suosikkijoukkueesi uutisten suhteen.

LG TV OLED65C14LB 65´´ 4K VA OLED Musta | Techinn

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Koskettamalla NFC-yhteensopivaa älypuhelinta kaukosäätimellä katsojat voivat jakaa sisältöä puhelimistaan televisioon ja päinvastoin. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Vertaa 0. SEA maksettu viittaus Laajenna lapsivalikko Laajentaa. Takaisin sivun alkuun. Hyppää sisältöön.