Lg Nano8600

Tekoälykuva ja tekoälyääni. Lg nano8600 Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Kommentit Facebook Twitter Email. Ne vain jäävät helposti lehdenohuiden designmallien varjoon, ja sitä paitsi LG itse jaksaa jatkuvasti rummuttaa OLEDin ylivoimaisuudesta esimerkiksi kontrastin, terävyyden ja värien suhteen. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Säästä valitsemalla tuotepaketti!

LG 65SM8600PUA Alexa Sisnrakennettu Nano 8 Sarja 65 quot 4K Ultra HD Smart LED NanoCell TV 2019

Nano-väri tuottaa upean visuaalisen kokemuksen NanoCell-teknologialla, joka parantaa värien puhtautta käyttämällä noin 1 nm:n nanopartikkeleita. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Osta netistä. NANO ssa ei lg nano8600 yhtä paljon itsenäisiä led-alueita kuin highend-näytöissä, mutta kirkkaus pysyy silti hyvin hallinnassa.

lg nano8600

Osta netistä

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Takaisin sivun alkuun. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Kommentit Facebook Twitter Email. Dolby Vision ja Atmos Elokuvakokemus kotona. Nanopartikkelien ansiosta selkeämmät ja täydellisemmät värit Dolby Vision ja Atmos tarjoavat elokuvateatterifiiliksen Ohjaa televisiotasi puheella Prosessori, joka käyttää tekoälyä Taustavalon älykäs ohjaaminen syventää mustaa sävyä.

18 55 225

LG NanoCell TV- 55” | LG Suomi

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Takaisin sivun alkuun. Vertaa 0. Meistä elokuva-asetus kuulosti selkeältä ja vahvalta, ja puhuminen toistui ymmärrettävästi ja bassossa oli mukavaa täyteläisyyttä. Päivitä lg nano8600 uusimmilla ominaisuuksilla.

TESTISSÄ: LG NANO 90 (65NANO) – Väkevää kontrastia LCD-tv:stä

Send Cancel. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Vaihda evästeasetuksesi. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Tarkista tuetut vieraat kielet palveluntarjoajan sivuilta.