Lg Smart Tv 152 Cm

Paino jalustan kanssa. RF-portteja 2. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Takaisin sivun alkuun. Tuettu näytön virkistystaajuus. Kuunteluelämykset ovat yhtä vaikuttavia kuin katselukokemuskin.

LG 43UP75006LF

Icecat Portable Document Format. Tilausvideon VOD tuki Kyllä. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Paino (fysiikka) ja painomitat.

lg smart tv 152 cm

LG 60UF850V Smart TV LCD Ultra HD 4K 152 cm

Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Näytön muoto Litteä. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Äänet heijastuvat jalustasta niin, että ne vahvistuvat kuvan eloisuutta tehostamaan. HDMI siirtää suuria video- ja äänimääriä laadun kärsimättä.

cr2032 1.5 v

LG ULTRA HD TV | LG Suomi

Netti tv Kyllä. Televisiosi muuntautuu todenmukaisten tapahtumien pelikentäksi 3D-kuvalla ja nelinkertaisella tarkkuudella Full HD -tasoon verrattuna. Teksti-TV-toiminto Kyllä. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Kuvat näyttävät tulevan ulos kuvaruudusta ja voit tuntea olevasi tapahtumien keskipisteessä.

LG 60SJV Smart TV LCD Ultra HD 4K cm | Back Market

Universal Serial Bus 2. Energiatehokkuusasteikko A – G. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Voit navigoida haluamaasi sovellukseen, TV-lähetykseen, suoratoistopalveluun tai lisälaitteeseen poistumatta sillä hetkellä katselemastasi sisällöstä. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG.